Umut Şimşek
Büyük Kaptan
Ben de hiç izlemedim.Tanimiyorum kendisini
Gelmiş geçmiş en iyi forvetimiz olacak diyor arkadaşlar.
8 milyon euro'nun üzerinde para alması dışında sorun yokmuş.
Ben de hiç izlemedim.Tanimiyorum kendisini
Devre arasında yapılan transferler genelde tuzlu ve/veya riskli olur. Melo ve Gedson ile -sıfır risk- orta sahadaki tüm sorunlar çözülür düşüncesindeyim.Berg falan uğraşacağımıza keşke 0.5+1 yıllık kontratla getirsek, futbolu bizde bıraksa. İş yapmama ihtimali yok sonrasında da teknik ekibe geçiş yapar.
Adam bu sene Palmeiras'ta hala oynuyordu baya. Boca istiyormuş zaten. Biz alak yuvasında bıraksın futbolu.
Dike bence de tam bizim liglik adam ama onunla bağlantı oyunu oynayamayız, Diagne'nin daha güçlü ve yardırıcı versiyonu gibi.Diagne gitti, Mohamed satıldı dersek. Forvet olarak sezon başında ismi bizimle anılan Darly Dike mı yoksa Botheim'i mi tercih ederdin? Ben bizim lige baktığımda fizik güç olarak Emenike etkisi de yaratabilecek Darly Dike taraftarlar tarafından daha çok beğenilir diye düşünüyorum ama sanki oyun aklı, ilk dokunuş, alt yapısının daha iyi olması nedeniyle bize Botheim'in daha çok katkı sağlayacağını düşünüyorum.
evet TD önerilerini alalım
Ben hoca ve ortasaha bekliyorumHala transfer bekliyolar
Oğlum siz ruh hastasımısınız
skor koruma? Bayern Münih ilemi oynadık , yok öyle koruma falan 3,4 atacaksın, hepten vasata alistirildik , 10 maçtır puan alamayan 2. lig takımlarına karşı bile skor korumanın peşine düşürdüler biziSkoru koruyamama sıkıntımız canımı sıkıyor!
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ona katılırım rtaşBen hoca ve ortasaha bekliyorum
Transfer olmazsa net kume duserizHala transfer bekliyolar
Oğlum siz ruh hastasımısınız
Allahtan transfere gerek yok rtaştakım ve kadro fena değil , öyle 100 transfere gerek yok , sadece mıymıntı Taylan , yedlin, Babel, fegholi gönderip iki sağlam ortasaha 1 kanat ve golcu takviyesi yeterli hocayı gönderdikten sonra
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dike bence de tam bizim liglik adam ama onunla bağlantı oyunu oynayamayız, Diagne'nin daha güçlü ve yardırıcı versiyonu gibi.
Santrafor konusu çok muamma ya, bize gereken adam Gomis profilinde birisi bence.