GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 39

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
541,4K
Sayfa
39/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rangerstaki joe aribonun durumunu bilen var mı? bu arkadaşı gedsondan fazla istiyorum.

8-10 civarına bitiremez miyiz? hatta birini yaz dönemine bırakıp,

berkan - gedson - aribo - cicaldau rotasyonu muazzam olur.
PL takımlarından birine transfer olacak gibi. Dün onunla ilgili bir haber vardı ama takımın ismini unuttum.

box two box o.s lazım berkan - box - cicaldau yapmak için

20856.jpg
Kendisi de suphesiz gedson fernandestir

Erik botheim'i izledim.Ben öyle videolarda çok abartı olduğunu düşünüp kolay kolay adam beğenmem.Ama botheim beni mest etti açıkcası.Tam aradiğımız adam hız teknik ve en güzeli seri çalımlar.Bu tarz adamlar kapalı defansta açık olan bulamayacağı için seri çalımlarla defansi folloş eder.Mesela kerem bilekleri hızli ama kapali defansda kayboluyor.Bu adam çok işimize yarar.İnsallah ilgimiz vardır da alırız.

SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Erik botheim'i izledim.Ben öyle videolarda çok abartı olduğunu düşünüp kolay kolay adam beğenmem.Ama botheim beni mest etti açıkcası.Tam aradiğımız adam hız teknik ve en güzeli seri çalımlar.Bu tarz adamlar kapalı defansta açık olan bulamayacağı için seri çalımlarla defansi folloş eder.Mesela kerem bilekleri hızli ama kapali defansda kayboluyor.Bu adam çok işimize yarar.İnsallah ilgimiz vardır da alırız.

Pardon solbakken olucakti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt