Şükrü Erden
Baba Gündüz
günlük hayatta Galatasaray forması ile dolaşmıyorsa bizim içinidrYanlız şu detayı yeni farkettim,renktaşın attığı fotoda türkçe çevri yapılmış meğer.ben hesabı kontrol ederken bu detaya ilk bakmayı unuttum,ben sandımki türkçe yazmış o mesajı ,şimdi baktım kendi dilinde yazmış .o yüzden gedsonun bizimle ilgili meselesi için yazdığı şuan için belirsiz,tabii eğer gözümden bişey kaçmışsa bilemem
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Esinin üstündeki formayi gördün müYanlız şu detayı yeni farkettim,renktaşın attığı fotoda türkçe çevri yapılmış meğer.ben hesabı kontrol ederken bu detaya ilk bakmayı unuttum,ben sandımki türkçe yazmış o mesajı ,şimdi baktım kendi dilinde yazmış .o yüzden gedsonun bizimle ilgili meselesi için yazdığı şuan için belirsiz,tabii eğer gözümden bişey kaçmışsa bilemem
GALATASARAY
Sende benim gibi teyzenin ustundeki formayi gormedin sanirimYanlız şu detayı yeni farkettim,renktaşın attığı fotoda türkçe çevri yapılmış meğer.ben hesabı kontrol ederken bu detaya ilk bakmayı unuttum,ben sandımki türkçe yazmış o mesajı ,şimdi baktım kendi dilinde yazmış .o yüzden gedsonun bizimle ilgili meselesi için yazdığı şuan için belirsiz,tabii eğer gözümden bişey kaçmışsa bilemem
GALATASARAY
günlük hayatta Galatasaray forması ile dolaşmıyorsa bizim içinidr

GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildiBeynime sokayım tam bir eşşeğimSag bek ,10 numara gibi oyun kuruyordu .Yavas diye adami begenmiyordu.Yedlin hizlida ne yapiyor.Hizini bile kullanamiyor adam
adam uçağa binmiş biryere seyahat ediyor belliki, ve yakında döneceğiz demiş yani kısa süreliğine biryere gidiyor , Gedson ile alakası ne onu anlamadım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

esinin giydigi formayi gördün mü xd bu kadar tesadüf olmaz yawadam uçağa binmiş biryere seyahat ediyor belliki, ve yakında döneceğiz demiş yani kısa süreliğine biryere gidiyor , Gedson ile alakası ne onu anlamadım
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lazio maçına geliyorlar.esinin giydigi formayi gördün mü xd bu kadar tesadüf olmaz yaw

yohhhh xddLazio maçına geliyorlar.![]()
gördüm tabi ne var bunda , ablamız marka ve şık giyinen birisi demekki ,gayette yakışmışesinin giydigi formayi gördün mü xd bu kadar tesadüf olmaz yaw