@Yusuf Kara burda kanka emojiEkli dosyayı görüntüle 143256 bu emojiden yüklesenize foruma @Mehmet Mehmetoglu
@Yusuf Kara burda kanka emojiEkli dosyayı görüntüle 143256 bu emojiden yüklesenize foruma @Mehmet Mehmetoglu

bir adet yerli kaleci19 aralıktan sonra bu formayi kimler giyecek ve neler yapacaklar goreceksin.merak etme

Performansi tatmin edici degil ama iyi oldugu bir sey varsa o da dribbling. Yarattigi pozisyon ve 3. bolgede dribbling elestirilerine katiliyorum o baska bir mevzu. Key pass soruyorsan ortalamasi 0.8, dusuk yani.Herseyi anlatmiyor acikcasi. Bana bu noktada basarili bir oyuncu olarak gelmedi. Soyle soyleyeyim beklentilerin altinda. Ilk iletimde de dedim denedigi ve kendine guveni oldugu konusunda bir sorun yok ama gerceklestirme noktasinda pek iyi degil yani soyle bir geciyor ayni rakip sonra geliyor topu kaptiriyor (bjk maci mesela).. Bu arada, TSL istatistigi varsa daha cok bilgi verebilir diye dusunuyorum. Ya da dribbling sonrasi olusturdugu gol/pozisyon olasiligi yoksa ortasahanin gerisinde aldigi topla rakip gecip geri donup yan pas yaptiklarida var. Istatistik cok sey anlatmiyor burada maalesef. Izlerken o beklentiyi daha iyi gorebiliyorsun. Dribbling'i nerede yaptigi onemli, 3.bolgede gol oncesi, gol pozisyonu olusturmadaki katkisi vs..gibi
Dolunaydan sonra isim düşer mutlaka baskan büyük oynayacakbir adet yerli kaleci
bir adet gol atabilen ve asist yapabilen sag kanat
bir adet gedson fernandes
bir adet gol atan forvet
sart oglu sarttir
Paquetta ve jonathan ikone ne kadar para yapiyo yusufPerformansi tatmin edici degil ama iyi oldugu bir sey varsa o da dribbling. Yarattigi pozisyon ve 3. bolgede dribbling elestirilerine katiliyorum o baska bir mevzu. Key pass soruyorsan ortalamasi 0.8, dusuk yani.
Ben burada yazdım marsilya çok iyi takım icerde dışarıda bizi yenerler diyeFransa liginde ikinci sirada bulunan ve su ana kadar ligin en az gol yiyen takimi olan Marsilya’ya 4 tane attik. Bir de bu Marsilya’ya sallayanlar olmustu iyi takim degil diye.
hoca çok iyi iş cikardiJonathan Ikone 15-20 milyon euro karsiliginda Fiorentina’ya gidecek haberleri var sergiPaquetta ve jonathan ikone ne kadar para yapiyo yusuf
Deme yav,o patlarsa tam patlar yav.acayip yetenekli.parasi da cok değilmişJonathan Ikone 15-20 milyon euro karsiliginda Fiorentina’ya gidecek haberleri var sergi
taraftar satmayalım diyecek olsa da gelen teklifleri değerlendirmek kulübümüz için doğru karar olur

videonun sonunda senol gunes bokunu yesin senin demis biri![]()