Nantesin attigi 24 golun 9unu kolo muani yaratmış.6 gol 3 asist
O 0-7 "dostluk maçında" kaleci kimdi?Fatih Terim secmistir

Kanattami forvette mi yapmış bu istatistigiNantesin attigi 24 golun 9unu kolo muani yaratmış.6 gol 3 asist
Adettendir bu Classic Resim.Şimdiden topcularla anlassak günaha mi gireriz acaba
Valla hic izlemedim.gecen sene 41 macta 10 gol 9 asist.bu sezon 17 mac 6 gol 3 asist...23 yasina yeni basmis.hic fena degilKanattami forvette mi yapmış bu istatistigi
O 0-7 "dostluk maçında" kaleci kimdi?
Boyu sanki 1,50m gözüktü
Çok kötü takım kurulmuş hakikaten.
Orda 10 attığına göre BURDA 20 si garantiValla hic izlemedim.gecen sene 41 macta 10 gol 9 asist.bu sezon 17 mac 6 gol 3 asist...23 yasina yeni basmis.hic fena degil
Cok cilgin bi transfer donemi olacak gibidavidson nwakame ayarında yada 1 tık üstü skillful bir kanat
Gedson
Kaleci
kafi
Mo giderse bir fw de alınabilir ama elimizde lig tarihin bir sezonda en çok gol atmış topçusu varken o bolgeye transferin çok da luzumu yok diye düşünüyorum

Sinan Bolat varGurbolardan yetenekli kaleci yok mu yav
seneye bankalar birliği gelirlere el koyacağı için son kurşunu devre arasında atmak isteyebilir bizimkiler.Cok cilgin bi transfer donemi olacak gibi![]()
Insallah fuleli oyuncular alirlar.seneye bankalar birliği gelirlere el koyacağı için son kurşunu devre arasında atmak isteyebilir bizimkiler.
bakalım hayırlısı
Ama seneye daha cok paramiz olacak bizim kanka.jupiter boğaya geciyo.jupiter bogadayken ya uefa kupası+3 kupa ya da kadikoyde sampiyonluk yasiyoruzseneye bankalar birliği gelirlere el koyacağı için son kurşunu devre arasında atmak isteyebilir bizimkiler.
bakalım hayırlısı