Sami Karakoç
İmparator
jupiter boğaya geçirsin bakalımAma seneye daha cok paramiz olacak bizim kanka.jupiter boğaya geciyo.jupiter bogadayken ya uefa kupası+3 kupa ya da kadikoyde sampiyonluk yasiyoruz![]()
jupiter boğaya geçirsin bakalımAma seneye daha cok paramiz olacak bizim kanka.jupiter boğaya geciyo.jupiter bogadayken ya uefa kupası+3 kupa ya da kadikoyde sampiyonluk yasiyoruz![]()
Kadikoy boğası fbye de geçirecekjupiter boğaya geçirsin bakalım
bu gidişle ancak jüpiter boğaya geçirirse maç kazanırız zatenjupiter boğaya geçirsin bakalım

bizim bu 3 sezondaki başarısızlığımızın sebebi hangi gezegen acaba,sağlam bi küfrü haketti zira. neptünden şüpheleniyorum açıkçasıAma seneye daha cok paramiz olacak bizim kanka.jupiter boğaya geciyo.jupiter bogadayken ya uefa kupası+3 kupa ya da kadikoyde sampiyonluk yasiyoruz![]()
bu gidişle ancak jüpiter boğaya geçirirse maç kazanırız zaten![]()
daha yeni serkan abi simon tello diye bi baslik acmisti.ben de futbolcu konusu sandim,meger youtube kanaliymis.abv patlican abi diye serkan abiye yazdim ilk abv mi
Saturn ve uranusbizim bu 3 sezondaki başarısızlığımızın sebebi hangi gezegen acaba,sağlam bi küfrü haketti zira. neptünden şüpheleniyorum açıkçası

halkası olan şeye güvenmeyeceksin zaten. abvSaturn ve uranus![]()
yanlış sekme knkbu sene şampiyon oluruz
olumlu yazınca fenerli oluyoruzyanlış sekme knk

Allah razi olsun simdi.Geldim okurum.@Semih Çiğdem sen bol bol oku diye post kasıyoruz reis
Abi sen cok degisiksin,çözemiyorum.siyahla beyaz gibisin,besiktasa benziyorsun daha cokolumlu yazınca fenerli oluyoruz![]()
Beni yetkilendirsen hic biri boyle konusamaz Adminim.Bir kere de hayırlı bir şey yaz Motz.