Sen aşık falan mısın pek bir mutlu gördüm seni?Abi bende emir erin olayım mi![]()

FLAŞ İDDİA!
(Fox Sports Brasil)Degilim ama cok yakinim herhalde galiba sanirsamSen aşık falan mısın pek bir mutlu gördüm seni?![]()
Vintinhonun eski kulubu flamengo muFLAŞ İDDİA!
Vitor Pereira, Flamengo ile anlaştı.
(Fox Sports Brasil)
Varmi boyle bisey acaba
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Kanka gustavo bebesi,feghouli cingenesi,babel denen gangster rapci,yedlin denen amerikan yerlisi,diagne denen arkadas full gitmeli.evetEn az 13 transfer gerekiyor yeni sezon dahil
Yerli kaleci
Yabanci Sol Bek
Yerli Sağ bek
Gedson
Yabancı 6 numara
Yabancı 10 numara
Yabancı Sol Kanat
Yabancı Sağ kanat
2 tane Yabancı forvet
3 tane scout gurbetçi
Yollanacaklar ya da satılacaklar
Babel
Feghouli
PVA
Ömer Bayram
Diagne
Mohammed
Yedlin
Ozo
Sekidika
Emre Kılınç
Luyindama
Aytaç
Çipe
Asuncao
Yolla yolla bitmiyor...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Senin Allahina kurban lord aldebaran uğur

o kimSenin Allahina kurban lord aldebaran uğur![]()
Aldebaran gökteki 4 kraliyet yıldızından biri.savasla,komutan gibi terimlerle alakaliydi galiba. Ben de lordun yanina getirdim aldebarani

Basaksehir icimizden gecerBurak Bey geldiginden beri Fbliler yuzunu gulduruyor malesef umarim Bu Hafta Emre B.nin B.sehrine geciririz
fbliler sabah akşam sövüyor pereira'ya şunu yapıyor diyePerreira denilen çaycı bile Osai Samuel ve Ferdi'yi gercek pozisyonlarından alıp bek olarak oynatıyor bir sekilde, ama bizde maalesef antrenör olmadıgı icin böyle seyler yapacak kimse yok. Yedlin yerine koy Ogulcan'i, Yedlin'den daha mi kötü olacak? En azindan 1 yabancı hakkin daha olmuş olur. En azından dene aga dene, ama nerde.
Motz da bizim üstümüze geliyor amaMotzun üzerine gidildiği kadar senin üzerine gidilse 15-20 satır sövmüştün şimdiye muhtemelen, öyle de bakmak lazım.
Severim ama şu an lazım değil gibi
Bu Sergen Z senelerdir Herkese Abi diyor bu cocugun hic yasi buyumuyor mu ya artik birileride ona Abi desin