Halil Vurucu
Berlin Panteri
Ben de Bruma tarzi istiyorum ama kimseye yuksek bonservis veremeyiz gibiKerem gitsin ama onyekuru gelmesin. Bu sezon da yerlerde sürünüyor. Kerem de 20 civarına satilabilir.
Ben de Bruma tarzi istiyorum ama kimseye yuksek bonservis veremeyiz gibiKerem gitsin ama onyekuru gelmesin. Bu sezon da yerlerde sürünüyor. Kerem de 20 civarına satilabilir.
Ben de Bruma tarzi istiyorum ama kimseye yuksek bonservis veremeyiz gibi
keremden satılırsa harcarız bence yine nasıl olsa seneye harcayamayağızBen de Bruma tarzi istiyorum ama kimseye yuksek bonservis veremeyiz gibi
Yuksek bonservis veremeyeceksek Onyekuru'yu isterim.. ligde her turlu yarar.onyekuru katkı sağlamaz bize
hem özelliksiz hem de problemli topçu. fener maçlarında da gördük olyde de leş atıyor hiç gerek yok. kerem satılırsa skilful bir herif almak lazım. orsiçe gömsek keşke o parayı

sıtma muhabbetiYuksek bonservis veremeyeceksek Onyekuru'yu isterim.. ligde her turlu yarar.
Cumartesi gunku macin yildizi morutan olacak,baktim ve gordum![]()
Bilmiyorum ama Danimarka ligine bakmak lazim.keremden satılırsa harcarız bence yine nasıl olsa seneye harcayamayağız
Mecbur oynatacakCumartesi gunku macin yildizi morutan olacak,baktim ve gordum![]()
Kac senedir yaziyoruz tabi ben sadece Hirvat ve Sirbistan liglerini diyorum. Adamlar bir kere fundamental olarak hep iyiler. Kotusunu bulmak icin cok iyi secmen lazimBulursun abi, arayan buluyor. Bizim balkan pazarina girmemiz lazim.

lan asin bayrakları![]()
lan asin bayrakları![]()
Bizim twitterdaki tayfadan,sukru hanedarla iletisim kuranlar olmus herhaldeKim bu?
Dogrudur herhalKolpa Show.