GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 132

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,9K
Sayfa
132/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ideal kanat rotasyonu

sol :
as oyuncu - kerem
yedek - uygun zamanda sahaya atılacak açık alanda uçabilecek bir adam

sağ :
as oyuncu - çabukluğu olan, driblingçi, çalımcı, ceza sahasını besleyecek bir adam
yedek - morutan (duruma göre 11 oynar)

feghouli ve babel uğurlanınca bu şekilde dizayn edilmeli.

Kac senedir yaziyoruz tabi ben sadece Hirvat ve Sirbistan liglerini diyorum. Adamlar bir kere fundamental olarak hep iyiler. Kotusunu bulmak icin cok iyi secmen lazim :)
Oraya yuklensek mutlaka birileri cikar.
Top istop edemeyen adamdan, 2 metre onune pas atamayan futbolcudan biktim
Konyaspor o işi iyi yaptı kelepir Yugoslav oyuncularla doldurdu takımı hepsi birbirinden iyi zımba gibide takım oldular bütün yerlilere 5 çeker hepsi

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Peki Sergo diyelim ki avukat ile aynı pozisyondasın ve başkanın kötü yönetim sergilediğini ve böyle devam ederse de Galatasaray'ın menfaatlerinin sarsılacağını düşünüyorsun, ne yapardın? Ek olarak adamın söylediklerinde de bir yanlışlık yok, adam haklı Galatasaray'ın hakkı hukuku doğru düzgün savunulmadı.

Peki Sergo diyelim ki avukat ile aynı pozisyondasın ve başkanın kötü yönetim sergilediğini ve böyle devam ederse de Galatasaray'ın menfaatlerinin sarsılacağını düşünüyorsun, ne yapardın? Ek olarak adamın söylediklerinde de bir yanlışlık yok, adam haklı Galatasaray'ın hakkı hukuku doğru düzgün savunulmadı.
Rezan hakli ama kol kırılır yen icinde kalır.rezan tezcanli,sonradan pisman olacağı kararlar veren bi yapıda biri bence.baskanin basarili olacağına nerdeyse eminim,o yuzden bugunler iyi kötü bir tecrube olacaktir

Rezan hakli ama kol kırılır yen icinde kalır.rezan tezcanli,sonradan pisman olacağı kararlar veren bi yapıda biri bence.baskanin basarili olacağına nerdeyse eminim,o yuzden bugunler iyi kötü bir tecrube olacaktir
Kol kırılır yen içinde kalır zihniyeti çok paçoz bir zihniyet yav. Doğu toplumlarının en önemli problemlerinden biri, çok yüceltilir bizde ama aslında zarar veren bir düşünce şekli.

Kol kırılır yen içinde kalır zihniyeti çok paçoz bir zihniyet yav. Doğu toplumlarının en önemli problemlerinden biri, çok yüceltilir bizde ama aslında zarar veren bir düşünce şekli.
O da dogru ama ne yapayım burak elmasa da kıyamıyorum simdi.adam genc,acemi ve biraz mülayim yapıda ve daha 6.ayinda başkanlıkta.ona da yazik

O da dogru ama ne yapayım burak elmasa da kıyamıyorum simdi.adam genc,acemi ve biraz mülayim yapıda ve daha 6.ayinda başkanlıkta.ona da yazik
Bugün senin hocaların hocası dediğin astroloğun öğrencilerinden biri bir bağyan ile birlikteydim. Söylediklerinin 10'da 1'i realize olursa sı.tık.

Konuyla alakasız ama değinmeden geçemedim.

Galatasaraya mi baktirdin?tecrubeli astrologlardan mi genc ogrencilerden biri mi?
Ben baktırmadım yav onlar konuşurken kulak misafiri oldum, genel olarak dünyanın gidişatı vs gibi konular. 30'lu yaşların ortasındadır muhtemelen bu bağlamda tecrübeli mi oluyor tecrübesiz mi oluyor bilmiyorum. Susuzluktan, dünya savaşına kadar varan her türlü müsibet mümkünmüş 2024'e kadar. ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt