GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 134

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
543,4K
Sayfa
134/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Solbakkenin rakamlari iyi degil. YouTube videosundan da oyuncu yorumu yapmamak lazim, belki stili ile alakali fikir verir.

Evet babel ve feghouliden cikip rahatlamak ve yerlerine cok daha ucuzunu bulmak varken,neden 2 yabanci daha alalim? Toplamda 7 milyon baymaya devam ederiz ikisine bu ekonomide.konusmak icin konuşuyorlar ya sinir oluyorum.ulan zaten gustavo kiralik,yedlinin yilligi ortada,alicisi da olur iyi kotu.diagne de satılacak deniyor.gidip 10 milyon avrolar bascak degiliz kimseye.kulup 4-5 milyon bonservis verince 3-5 seneye yayiyo zaten

Irfancan

Boey Nelsson Marcao Boey gibi sol bek

Berkan

Cicaldau Gedson

Solbakken Talisca Kerem

PVA yerine mecburen yerli sol bek de olur 6 numarayı yabancı yapacaksak.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Evet babel ve feghouliden cikip rahatlamak ve yerlerine cok daha ucuzunu bulmak varken,neden 2 yabanci daha alalim? Toplamda 7 milyon baymaya devam ederiz ikisine bu ekonomide.konusmak icin konuşuyorlar ya sinir oluyorum.ulan zaten gustavo kiralik,yedlinin yilligi ortada,alicisi da olur iyi kotu.diagne de satılacak deniyor.gidip 10 milyon avrolar bascak degiliz kimseye.kulup 4-5 milyon bonservis verince 3-5 seneye yayiyo zaten

Tamamda biz 1,5 senedir her transfer döneminde Feghouli ve Babelden kurtulmaya calisiyoruz. Adamlarin simdi 6 ay sözlesmesi kaliyor ve fazla fedakarlik yapacak tip ikisindende yok. Feghouli bizi Corona döneminde FIFA'ya sikayet etmis adam degil mi? Baskan yazin cikip resmen kendisini takim bulsun dedi ve adam bir yerine takmadi bunu.

Bu ikiliden kurtulmak bence geri kalan maasinin 60-70% vermek olur. Feghouli onu bile begenmeyip yazina kadar kalir belki

Ekonomik rakamlar böyle olduğu sürece transfer falan hele 3 yada 4 tane imkansız. Belki GEDSON alınır. Onun haricinde iç piyasadan adam alacağımızı düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt