GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 136

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
543,4K
Sayfa
136/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teklif gelenleri degerlendirelim. Yolumuza altyapi daki bebelerle devam edelim. Ligde kalirsak eyvallah. Dusersek seneye 1ligde championluk kovalariz

Manolas için Napoli ve Olympiakos anlaşmaya varmış. Manolaas, Napoli'ye veda etmiş. (Di Marzio)

Sene başı bu transferi Marcao ile ilişkilendirmişlerdi. Marcao'ya Napoli'den teklif gelebilir. Euro bu haldeyken belki de kabul ederiz.

Bursaspor'daki İsmail Yüksek'in tarzı oyun okuyuşu çok iyi takip edilmeli Fener pek şans vermemiş bu adama ben çok beğendim

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar kendi oyuncusunu boklayan taraftar görmedim ben.

Git bakalım Taylan gibi yabancı bul getir 5 milyona avrupadan.

Cicaldau bile 7 milyon.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Muslera, fatih ,okan, çipe:2m
Omar,yedlin:1m
Marcao,luyi,alpaslan:25m
Pva,ömer,taşdemir:1m
Taylan,berkan,cica,aytaç:35m
Arda,feg,babel,akbaba:2m
Morutan,kerem,barış,yunus,oğulcan:35m
jese,ozorn,emin,bartuğ,luş:1m
diagne,mohamed:10m

total 112m euro+stad sponsorluğu=çevir tlye bütün borçları bu kur şansıyla kapat, zaten sportif başarının geleceği yok bu sene

Mayısta yeni başkanı belirleyelim yeni hocamızıda seçelim

Bütün amatör branşlarıda kapatıp zarara ziyana son verip sadece fk olarak devam edelim

Riva ve floryadan gelecek paramızlada haziranda temmuzda güzel bir kadro kurup borç sıfır,kafalar rahat,bağımsız,sağlam ve berrak bir şekilde geleceği yazmaya başlayalım

Ft yok,beceriksiz yönetim yok,kulüpteki herkesi a haber anlayışıyla yalamaya çalışan gstv yok,para cukkalayacak ceolar yok,israf yok,evlatçı yardımcılara para yağdırma yok,boşa giden para yok

Futbol takımı,teknik kadro ve 3–5 tane takım personeli hariç kimseye ihtiyaçta yok

Zor kısmı ben hallettim yapılacakları yazdım,geriye sadece uygulamak kaldı

Zira var olan/olacak beceriksiz yönetimlerle,kur sebebiyle yazdıklarımı yapmamak sadece ama sadece parasal olarak zararı ve başarısızlığı katlayacak

Euro su kadar dolar su kadar oldu transfer yapamayiz diyen adamlar burda dolasmasin madem.Transfer bekleyen adam gelir nobetini tutar yazar suraya bir iki bisey gider.Surekli gelip gelip transfer olmaz cart curt muhabbetine gelmeyin suraya .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt