Sıranızı bekleyiniz lütfen.Hande hanım ile bir kahve içmek, Galatasaray'ımız hakkinda muhabbet etmek isterim açıkçası.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sıranızı bekleyiniz lütfen.Hande hanım ile bir kahve içmek, Galatasaray'ımız hakkinda muhabbet etmek isterim açıkçası.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Jovici almışız.hemen bakıyorum arkadaslar dogru mu diyeYeni bildiri: 19 araliktaki dolunay jupiter etkili olduguna gore,bizi de yurt disi mevzularinda destekledigine gore; 19 aralığın öncesi ve sonrasindaki 2 haftada transfer calismalari guzel sonuçlanmakla beraber,gelenlerde bereketiyle gelir
![]()
son gunes tutulmasi 12.evinde gerceklesmis.su an bulundugu yerden baska yerlere gitme,bulundugu ulkeden ayrilma gibi bi etki barindirir.3.evine girecek olan jupiter balık ise kisa yolculuklarla baglantili. Denizin oldugu ulkelere gidebilir devre arasi
Yani Turkiye ve Galatasaray transferi mümkün 
reklama ihtiyacı var mıydı ki?Rezanin guzel reklam yaptığı dogru.
reklama ihtiyacı var mıydı ki?
7+3 yabancı diyorum. Senin 11'inde 8 yabancı yedekten 3 tane giriyoyerli kaleci
ismailç nelsson marcao pva
gedson cica
talisca
solbakken jovic kerem
yedekten onye girer morutan cica değişmeli oynar,doğru belki talisca lüks kaçabilir ama jovic yada talisca 1 tane kalite şart
Mercedes de dünyanın en muthis aracı lakin reklama milyar dolarlar harcıyor kuzen. Reklam mühim.reklama ihtiyacı var mıydı ki?
Tren yapıyoruz.Hande hanım için sıraya ben de girmek isterim.
enteresan
Gael Clichy: "Galatasaray'a karşı deplasmanda oynadığımız bir maç hatırlıyorum. Şampiyonluk maçıydı. Onlardan 2 puan öndeydik. Kazanırsak şampiyon olacaktık. Devre arasında 1-0 galiptik. Soyunma odasına bir adam girdi ve 'Kazanırsanız bu gece bu stadyumdan çıkamazsınız' dedi."
Çipe olabilir
Yetenekten nasipsiz herif onu bile yapamaz...Çipe olabilir
arkandayım
bende senin arkandayımarkandayım