Serhat Ferhat
Parçalı Üye
Graham Potter keşke hocamız olsa, ama Fatih hoca gitse bile Ingiltereden çıkmaz.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Kardeş başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallahValla beyler transfermis futbolmus her sey cok bos cidden. Dedemi maalesef bu sabah kaybettim, daha yeni foruma bakma “istegi“ buldum biraz dagitmak icin. Kimseyi kirmaya degmiyor hayat cidden. Bi an tartistigin insan yok olabiliyor

:crushed:Basiniz sagolsun, Allah rahmet eylesin mekani cennet olsunValla beyler transfermis futbolmus her sey cok bos cidden. Dedemi maalesef bu sabah kaybettim, daha yeni foruma bakma “istegi“ buldum biraz dagitmak icin. Kimseyi kirmaya degmiyor hayat cidden. Bi an tartistigin insan yok olabiliyor
başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahValla beyler transfermis futbolmus her sey cok bos cidden. Dedemi maalesef bu sabah kaybettim, daha yeni foruma bakma “istegi“ buldum biraz dagitmak icin. Kimseyi kirmaya degmiyor hayat cidden. Bi an tartistigin insan yok olabiliyor
Başınız sağolsun renktaş.amin sagolun
@Semih Aslan asil koyan ne biliyormusun, hani disarida yasamak ne kadar güzelse, bu durumlarda cok boktan oluyor. Mesele bu gece türkiye ye gelecktim olmadi maalesef.
27 sayfanın 26.5'u muhabbetWay nobet cosmus bugun 27 sayfa ilerlemis .

Motz denilen elemana kafa yumruk girsek negatiften pozitife doner mi acaba?Solbakkene nediyor Motz hazretleri
solbakken
konradsen
piatek
iyi gecelerSusamlı mıCubuk kraker yiyodum,gormedim brom♂cok sorry
![]()
nobetdeyiz ustadkaç sayfa geriden geldim transfer haberi yok çıkış yapıyorum
Ne meraklisin kazik yemeye behearts of iron 4'te romanya'yı işgal ederek cicaldau ve morutan için yediğimiz kazığın hesabını soruyorum
Artik Bu isleri biraktim sagdan Soldan saldiranlar var Ben artik basit bir taraftarimDuyumlar sizde aslanlar @Kolpa Kemal Kürek
Güzel hücum ettik de geri kalan herşey berbattıYabanci biri olsan ilgiltere ligi takimi sanirsin bizi degil mi ustad
Kes lan duduk. Yarin ofise gel duyumlar varArtik Bu isleri biraktim sagdan Soldan saldiranlar var Ben artik basit bir taraftarim