Sen oyuncularını zamanindan önce geri cagirirsan bir daha kimse senden topçu kiralar mı?Haluk Yürekli:"Luyindama Antwerp’e gidiyor. Feghouli ise Başakşehir’e gidecek gibi. Ayrıca Yedlin, Babel ve Assuncao gidiyor.”
Çok şükür inşallah bu dedikleri gerçekleşir. Yunus Akgün ve Okan Kocuku geri çağıralım. Gedson Fernandes, Konradsen Ceide, solbakken ve bir 6 numara ile kapatalım transferi.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nobet yine duraklama donemine girdi Kur tekrar yukseliyor bize gene transfer haram
Ortasaha oynar mısınNobet yine duraklama donemine girdi Kur tekrar yukseliyor bize gene transfer haram
Terim hala idmandan tekmelenmedi mi
Umarım doğrudur ama TR'de ki arabayı ABD'ye göndermek nedir yahu. smh
O is oyle degildir herhalde essek yukuyle otv odemistir sn kocKendisine göre çok ucuza almıştır bulamaz o fiyata amerika da o yüzden göndermiştir. Kura oranla cerez parası onlara.
G.mi kaldiramiyorum ne ortasahasi.Ortasaha oynar mısın
Önce senin fikrini alalim renttasVarsayim olarak soyluyorum imkansiz filan demeyin sadece fikrinizi soyleyin Hoca burdan sampiyonluğa oynar ve Uefada ceyrek final yada yari final yaparsa fikriniz degisir mi yoksa degizmez mi cevaplari alalim.
Laziodan 5 yeriz marsilyadan 6 yerizciler donmus tekrar.Değerini bulanı satın almasanızda olur Terim gidince alırız
Bu sene küme düşmeyin yeter zaten avrupa hedefide martta ilk maçta patlar
seneyede avrupa zor seneye yeni hoca yeni yapılanma bütçe ayırın
G.mi kaldiramiyorum ne ortasahasi.
1 sene daha devam derim.Burdan sampiyon yapacak ve Avrupada ceyrek yari final oynatacak sonucta.Ama boyle devam ederse bende gitmesini isterimÖnce senin fikrini alalim renttas