GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 398

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,6K
Sayfa
398/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsaneye karsi bu kadar elestirilerin oldugu ortamda ilhanlar Omerler dayanamaz baskiya Neyse az kaldi simdi olmasada sezon sonu gidecek o zaman gorecez yerine gelenler neler verecek neler veremeyecek.
toparlayabileceğine inancım olsa dursun derdim zaten, başarısızlıkla 3 yıl kalabilmesi efsane olduğu için, başkası olsa 1 yılda giderdi.

sene sonu kendi bırakacak zaten bence.

Kesinlikle katilmiyorum. O halde Mancini de istifaya davet edilmemeliydi.
Fatih Terim'in hala devam etmesinin tek nedeni medyadaki hakimiyeti. Avrupa diye dusunuyorsaniz sadece kendinizi kandirirsiniz.
( Mancini konusunda seni suclamadim, o zamanlar forumda olmadigimdan kim ne yazdi, ne çizdi bilmiyorum. Genel olarak soyledim)

bence de edilmemeliydi ztn kendi istese kalırdı manc. ama ft konusunda da ben katılmıyorum cl gruplarından sonra el grubunda da patates olsa kalamazdı. genel olarak basında ve taraftarda kredisi yüksek biri ztn ama 3 kupada da folloş olsak onların desteğiynen götürecek bir konumda olmazdı

Hamzayla olup okanla olmayacak nedir knk. Sanki önyargı var gibi
Hamza'yla ne olmuş ? Kapasitesiz herifin teki, süper top oynatıyordu yav sanki hatırlamıyoruz. Önyargı yok söylediğimde , güven verecek topçulara değer katacak yerli TD yok , en azından bana göre yok. Savunmasının önüne koyacak bir tane vasat seviyede bile adamı olmayan takıma hangisi top oynatacaktı ? En son gidip yurtdışında kayda değer hocalık yapmış tek adam da FT ,bu yerli hocaların kalibreleri açısından net bir gösterge. Yabancı hoca gelmeli.

19 yaşındaki Romeo, Puma'nın yeni reklam yüzü olarak sözleşme imzaladı. Genç futbolcu bu işbirliği için 1.2 milyon Sterlin alacak.

baban beckham olunca amerikada siktiri boktan bir takimda oynasan da bir yerlerden para geliyor.

Hamza'yla ne olmuş ? Kapasitesiz herifin teki, süper top oynatıyordu yav sanki hatırlamıyoruz. Önyargı yok söylediğimde , güven verecek topçulara değer katacak yerli TD yok , en azından bana göre yok. Savunmasının önüne koyacak bir tane vasat seviyede bile adamı olmayan takıma hangisi top oynatacaktı ? En son gidip yurtdışında kayda değer hocalık yapmış tek adam da FT ,bu yerli hocaların kalibreleri açısından net bir gösterge. Yabancı hoca gelmeli.

Birinci ve ikinci terim dönemlerinden sonraki sürecleri iyi bir sekilde kapattık. Birinci dönem sonunda lucescuda ısrar etmis olsaydık bugun cok daha farklı seyler konusuyor olurduk. Ikinci dönem hagi ve gerets ile iyi geldik. Geretse kurulmayan kadroyu kalliye kurduk o herifi de öyle harcadık.

Üçüncü donem sonunda da dogru isimleri yakaladık bence, Mancini dogru isimdi mesela. Yabanci bir hoca icin ilk senesine göre iyi getirdi, ustelik lig devam ederken almisti kadroyu. Yeni sezon istekleri fazlaydı haliyle ve gitti. Tudor da dogru isim olabilirdi diye dusunuyorum. Terim mtden ayrildi o donem, herifi bugun susan basın iyice itibarsizlastirdi, terim goreve geldi tekrar.

Demem o ki kulupte bi futbol aklı var gibi yani bir sekilde dogru isimleri bulabiliyoruz.

Bugun isim tartisiyoruz fakat hoca devam ederse seneye arda yardimci olarak takilacak ve sonra hoca olarak sans bulacak bence. Yani begenmedigimiz okandan daha beter bi durum olabilir bu.

Birinci ve ikinci terim dönemlerinden sonraki sürecleri iyi bir sekilde kapattık. Birinci dönem sonunda lucescuda ısrar etmis olsaydık bugun cok daha farklı seyler konusuyor olurduk. Ikinci dönem hagi ve gerets ile iyi geldik. Geretse kurulmayan kadroyu kalliye kurduk o herifi de öyle harcadık.

Üçüncü donem sonunda da dogru isimleri yakaladık bence, Mancini dogru isimdi mesela. Yabanci bir hoca icin ilk senesine göre iyi getirdi, ustelik lig devam ederken almisti kadroyu. Yeni sezon istekleri fazlaydı haliyle ve gitti. Tudor da dogru isim olabilirdi diye dusunuyorum. Terim mtden ayrildi o donem, herifi bugun susan basın iyice itibarsizlastirdi, terim goreve geldi tekrar.

Demem o ki kulupte bi futbol aklı var gibi yani bir sekilde dogru isimleri bulabiliyoruz.

Bugun isim tartisiyoruz fakat hoca devam ederse seneye arda yardimci olarak takilacak ve sonra hoca olarak sans bulacak bence. Yani begenmedigimiz okandan daha beter bi durum olabilir bu.
Luce ve Gerets'e katılabilirim evet fakat Mancini konusundaki takıntını anlayamıyorum dostum. Çok iyi hatırlıyorum o günlerİ. Son derece yanlış bir seçimdi , deli gibi imkan verildiği kulüplerde başarılı oldu sadece. FT gitsin diye yangın yapan biz de hayal kırıklığı yaşadık çünkü Tuchel ,Heynckes gibi adamların adı geçiyordu. Mancini'nin bizden sonra kulüp kariyeri yine başarısız. Bizde de sene başından beri sövdüğün FT kadar top oynatıyordu deplasmanlarda ( İçerde iyiydik) , kadrosunda Sneijder-Drogba-Melo falan varken.

Tudor da kariyersiz ve kabiliyetsiz bir hocaydı. Beşiktaş'tan on tane gol yedirecek oyunu oynatan adamı istemiyorum ben takımın başında , nasıl 2. lig takımına elenen hocayı istemiyorsam onu da istemiyorum. Eskilerden birine haksızlık edildi ise bu Skibbe olabilir ancak. Hoca devam etmesin o puan farkından sonra. Bu demek değildir ki vasat bir adamı isteyeceğim kenarda. Daha az kötü olanı tercih etmek yerine iyi olanı bulmak gerek.

Hoca gitsin de yerine kim gelsin demek aşırı saçma bir yaklaşım bence.

3 senedir yürümeyen, çalışmayan ve başarısız olan bir birliktelik için bu kadar da takıntılı olmamak lazım. Mutlaka bir değişim bir yenilik şart. Belki ilk denememizde de yeni bir hoca tutturamayız, ama bu değişim mutlaka gerekli ve gerçekleşmeli de.

3 senedir yürümeyen, çalışmayan ve başarısız olan bir birliktelik için bu kadar da takıntılı olmamak lazım. Mutlaka bir değişim bir yenilik şart. Belki ilk denememizde de yeni bir hoca tutturamayız, ama bu değişim mutlaka gerekli ve gerçekleşmeli de.
Yahu biz kim gelsin derken adam akıllı bir öneri görelim diye soruyoruz. Niye farklı taraflara çekiliyor anlamıyorum bu iş. Altı dolu bir kaç öneri görmek istiyorum ben şahsen sadece. Bunun nesi saçma ? Adam istifa etsin diyoruz İSTİFA daha nasıl ikna edebiliriz sizi ?

valerien ismael, trpisovsky gibi az malzemeden çok çeşit yapan hocalar mevcut dünyada. üzerine düşünülse, xgler, kimsenin görmediği ama her maç oynadığımız dominator oyunlara girmeden net, somut körün bile görebileceği şekilde bir takımı alıp grafiğini yükselten daha çok hoca örneği bulunur.

türkiye'den okan buruk, ilhan palut var. biri anadolu takımıyla şampiyon olmuş türkiye kupası kazanmış avrupada eli yüzü düzgün top oynatmış diğeri gittiği her yerde kazma topluluklarına göze hoş gelen futbol oynatabilmeyi başarmış. bu doneler yeterli gelmiyorsa sizi tatmin edecek sınıf guardiola klopp sınıfı olur ancak

Yani artık taraftar işin değişim kısmına taktı ki haklılar sonuna kadar ilk öncelikleri değişimin olması

Senelerdir süren bu başarısızlık sonrasında Fatih Terim olsa bile insanların sabredecek hali kalmadı

Suan taylan ve berkan fiyatina gedson ve florentinonun tapusunu alabilirken esekte kalip ata binmemezlik yapmayiz ins

Sozlukte gordum lyon denayere 6m istiyomus,fatih,yedlin,luyindama,pva,omer,aytac,feg,babel,diagne gibi cer coplerden 5-6 m rahat cikartiriz

Su operasyonu yapin ula

Suan taylan ve berkan fiyatina gedson ve florentinonun tapusunu alabilirken esekte kalip ata binmemezlik yapmayiz ins

Sozlukte gordum lyon denayere 6m istiyomus,fatih,yedlin,luyindama,pva,omer,aytac,feg,babel,diagne gibi cer coplerden 5-6 m rahat cikartiriz

Su operasyonu yapin ula
Denayer'in sözleşmesi sene sonu bitiyor. Maaşı 2,5. Onu düşününce şu an 6 milyon veremeyiz. Üstelik şu an sakat. 1 ay sonra dönecek. Kimse almaz bence. Sene sonu kesin hamle yapmalıyız. İmza parası+maaş veririz.

toparlayabileceğine inancım olsa dursun derdim zaten, başarısızlıkla 3 yıl kalabilmesi efsane olduğu için, başkası olsa 1 yılda giderdi.

sene sonu kendi bırakacak zaten bence.
Gecen seneyi basarisizlik saymam ben Averajla giden sampiyonluk.Verilmeyen penaltilar.Iptal olan goller.Ve normalde olmasi zor 7-0lik bir mac.Hatay ligin kotu takimlarindan olsa cikip derimki adamlar Averaj kasti.Biz 10 kisi denizliyr 4 zor attik.Onlar hataya 7 atti inandirici degil.Pandemi sezonu zaten sansizlik ama basarisiz sayalim.1 kere hedefe olasamamis bu sene daha ligler bitmedi bitince 2.basarisiz sezonu olacak ama orada Ft oldugu surece ne olacagini bilemezsin.

Denayer'in sözleşmesi sene sonu bitiyor. Maaşı 2,5. Onu düşününce şu an 6 milyon veremeyiz. Üstelik şu an sakat. 1 ay sonra dönecek. Kimse almaz bence. Sene sonu kesin hamle yapmalıyız. İmza parası+maaş veririz.
Sene sonu bitiyo diye 6 zaten yoksa nerde denayer gibi adam 6milyona

2.5u kimse vermez ve gs icinde bir ukte

Lyona 3-4 verip bitiririz,luyiyi okutsak biryere cepten para cikmadan boyle muthis bir degisim yapmis oluyoruz

florentino,gedson,denayer,trezege cok acil catimiz altinda bulusmali

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ın Altay'ı 1-0 mağlup ettiği maçın ardından Altay Başkanı Özgür Ekmekcioğlu, A Spor'da müsabakanın hakemi Ali Şansalan'a tepki gösterdi.

"ROSIER HAKEM OLSA BU KADAR OLURDU YANİ"

Bugün maçta adaletten yoksun kaldığımızı hissettik. Nadiri'nin pozisyonu özellikle. Bu kadar olmaz dediğimiz bir maç oldu. Ali hoca, Rosier'in eline düdüğü verse, Rosier karar verse bu kadar olurdu yani."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt