Kaç senedir birbirimizi biliriz o yüzden senin yazdığına alındım , yanlış anlama olmuş. Hocanın kötü performans gösterdiği konusunda hemfikirim. Bence asıl kötü performans saçma sapan bir özgüven ile 6 numara almadan sezona girmesiydi zira böylece kendi kendisini imha etti.Hoca'dan daha iyi kim gelebilir diyenleri kast ederek söylemiştim ben aslında. Şu anki mevcut haliyle hocadan iyi olmak öyle zor bir kriter de değil, çünkü hoca çok kötü. Ama istikrar vaat eden bir seçim yapmak zor olanı.
Hoca'nın yerinin genel kitledeki yeri bambaşkadır ondan ona yaklaşabilecek biri yok kolay kolay. Okan'mış İlhan Palut'muş bunlara Galatasaray en az iki üç gömlek büyük gelir. Bizim için çözüm yabancıdır kesinlikle.
Bana kalırsa kesinlikle genç çaylak biri olmamalı. Bizim lig'de son zamanlarda öne çıkan yabancılar işimize yaramaz. Şu anlık zor gözükse de benim uzun zamandır gönlümden geçen adam Roger Schmidt'tir. PSV'deki kontratı yazın bitiyor.
Buradan bir arkadaş Lens'ın hocasını önermişti onu araştırdım fakat profil (topa az hakim oluyor takımı istatistiklere göre ve 3'lü oynatmış) olarak uygun mu emin olamadım. Zamanının Skibbe'si tarzı gelecek vaadeden bir Avrupalı hoca bulması lazım kulübün.

iyi aksamlar