GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 401

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,6K
Sayfa
401/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus Rumen olsa 8 milyona almıştık
Bartugla yunusu oynatabilecekken gidip 10-11 verdirdi cicayla morutana

İsin ilginci yunusu tecrubelensin diye verdik dedi,bu tecrubelendirme morutanin maliyeti + yunustan alacagimiz potansiyel katkidan mahrum kalma olarak dondu bize

Ayni kafa kalecisi yokken okani saldi belese ads ye,bide diyoki ovgu almamiz lazim ulan oyuncu gelissin verde sende adam kalmiyoki o zaman

Ayni kafa omar sakatken takimda tutup maasini odeyip duzelince gondermek istiyo

Yaw bunlar yanlis hamleler degil dupeduz ihanet,insanlarla dalga gecmek alay etmek

Bartugla yunusu oynatabilecekken gidip 10-11 verdirdi cicayla morutana

İsin ilginci yunusu tecrubelensin diye verdik dedi,bu tecrubelendirme morutanin maliyeti + yunustan alacagimiz potansiyel katkidan mahrum kalma olarak dondu bize

Ayni kafa kalecisi yokken okani saldi belese ads ye,bide diyoki ovgu almamiz lazim ulan oyuncu gelissin verde sende adam kalmiyoki o zaman

Ayni kafa omar sakatken takimda tutup maasini odeyip duzelince gondermek istiyo

Yaw bunlar yanlis hamleler degil dupeduz ihanet,insanlarla dalga gecmek alay etmek
Vardır bir bildiği diyelim ve taraftar olarak ocak’a kadar sabredelim. Ha çalıştık olmadı mı, değişerek gelişiriz icabında.

Benim artık istediğim herkes kendi mevkiinde oynasın ya kanat oyuncusu orta sahada sağ açık sağ bekte 8 no 6 numarada bu nedir ya prandellinin sneijderi 6 oynatması gibi bişey bu

Lige havlu attik

Kupadan elendik

Avrupa da ise nagmaglup devam ediyoruz oynadigimiz maclarda kafa kafaya oynadik rakiplerle

Bundan sonraki turlarda ayni seviye takimlarla oynayacagiz

Transfere ihtiyacimiz var evet ama asla 5-6 oyuncu transfer edilmemeli

Madem proje diyoruz,her transfer döneminde degisime gidilmemeli

Ayrica mevcut ekonomik durum da transfer istemek yanlis

Yazin burda romen pazarina girmeyin dedik kimse dinlemedi herkes transfer sarhosu olmustu,hatta bir tane kamil cicaya 7-8 cok dedim diye bana ates puskuruyodu sen ne anlarsin diye simdi cicayi alanlara kufur edip bunu gonderin diyo

Ftyi bize karsi abidik gubidik gerekcelerle savunan adamlar simdi dedigimize gelmis durumda

Buragi sozlerini tutmuyo diye uyardigimizda basta sen sabredin hepsini tutacak diyodunuz simdi adami yerden yere vuruyosunuz

Ardanin neden alinmamasi gerektigini,hadi alindi neden gonderilmesi gerektigini yazarken takima abilik yapacak,lider oyuncu diye karsi cikanlar yine dedigimize geldi

İsitani ft yiyecek dedik yine dedigimiz oldu

Ft transferden anlamiyo dedik,siz yalan soyluyosunuz iftira atiyosunuz dediler belgelerle kanitladik,simdi ftye transfer yaptirilmamali diye ortalarda geziyolar

Omerle tasdemirle sozlesme uzatirken ates puskurduk diye bize bu yerli kuralinda daha iyisimi var diye karsi cikanlarin gidecek listelerinde bunlar eksik olmuyor

Daha cok ornek veririmde bu kadar yeter

Simdi her dedigi yanlis cikan senin gibilerin her dedigi dogru cikan kisilere hala yanlis dusunuyosunuz,siz ne anlarsiniz demeside takdir edersinki komik

Mesele motz a hepiniz gomuyosunuz ama herifin isabet orani hepinizden yuksek :)

O sebeple bize guvenin semihcim,camiamiz bizim gibi akilli,mantikli,gercek gsli kisiler sayesinde aydinliga kavusacak

Sana soz o baharlar gelecek !
Agacim bak bana gene kimin gelmesini gerektigini nasil oynamamiz gerektigini soylemiyorsun.Ben acik acik futbolu bilmiyorum diyorum Bildigimide idda etmiyorum ama bende soyle yapsam futboldan anliyomus gibi yapsam o zaman ne olacak ne kazanacagiz.?

Morutan geliyor .Morutan kotu .Mustafa geliyo kotu Cica kotu o kotu bu kotu dersem ah bi bakmisin futbol prof olmusum ama bu kolayciliga kacmak oluyor.

Senelerdir Turk takimlarinin Avrupada hic bi basarisi yok.Ama Bu Morutanlar Nelsonlar cicalar saglar sollar ile Uefa grubundan lider ciktik Maglup bile olmadik.Demekki Avrupada biseyi dogru yapiyoruz ama Super ligde yapamiyoruz.Ustumeze gelen rakibi acabiliyoruz ustesinde gelebiliyoruz ama Gel bana gol at ulan deyip defans yapan adamlari cozemiyoruz bu Nedenlede ligte basarisiz.Oyun olarak iyiyiz ama bitiremiyoruz.Ben bunlara gormezden gelip Hoca kotu bu kotu istifaaaaaa.Bu takim rezil bu takim en kotu takim deyip futboldan anliyomus gibi yapmaliyim evet sende haklisin.Benim anlamiyo halim bile bunlari gorebiliyor.Varsin ben futboldan anlamayim ama basarili olalim

.Hoca gitmesi gerikiyorsada gitsin ama yapilan dogrularida yanlismis gibi soylemek Galatasarayliliga yakismaz.

Mustafa dedigin adam Keremi bile begenmiyoda bakma .Cok net performans verdigi icin sesini cikaramiyor rezil olacak diye.Dedigim gibi herkese kotu demek futbolu bilmekse bisey diyemem.

Lige havlu attik

Kupadan elendik

Avrupa da ise nagmaglup devam ediyoruz oynadigimiz maclarda kafa kafaya oynadik rakiplerle

Bundan sonraki turlarda ayni seviye takimlarla oynayacagiz

Transfere ihtiyacimiz var evet ama asla 5-6 oyuncu transfer edilmemeli

Madem proje diyoruz,her transfer döneminde degisime gidilmemeli

Ayrica mevcut ekonomik durum da transfer istemek yanlis
Aslinda transfer konusunda haklısın 5 6 tane fazla olur ama işin birde şu tarafi var. Yazın bankalar birliği antlaşması geliyor ve gelirinin yarısı bankalara gidecek o yüzden ne yapicaklarsa bu devre arası yapmak zorundalar o yüzden planlamanın son adımı bu devre arası atılır bence ve bundan sonra satış yapıp yerine oyuncu koyarak gideriz transfer donemlerinde.

Aslinda transfer konusunda haklısın 5 6 tane fazla olur ama işin birde şu tarafi var. Yazın bankalar birliği antlaşması geliyor ve gelirinin yarısı bankalara gidecek o yüzden ne yapicaklarsa bu devre arası yapmak zorundalar o yüzden planlamanın son adımı bu devre arası atılır bence ve bundan sonra satış yapıp yerine oyuncu koyarak gideriz transfer donemlerinde.

Dogru

Ama elimizde mohammed,baris ve morutan gibi yetenekli oyuncular var ve bu oyuncular yeterince sans bulamiyorlar

Bu oyunculari gelistirmek yerine yerlerine oyuncu alinmasina karsiyim sahsen

Kadro da eksik noktalar var orta saha gibi mesela bu tarz kucuk dokunuslara karsi degilim ama gazeteler de yazdigi gibi 5-6 transfer beklentisi kesinlikle yanlis

Kadromuzda bulunan oyuncular yetenekli ve gelisime acik

Dogru

Ama elimizde mohammed,baris ve morutan gibi yetenekli oyuncular var ve bu oyuncular yeterince sans bulamiyorlar

Bu oyunculari gelistirmek yerine yerlerine oyuncu alinmasina karsiyim sahsen

Kadro da eksik noktalar var orta saha gibi mesela bu tarz kucuk dokunuslara karsi degilim ama gazeteler de yazdigi gibi 5-6 transfer beklentisi kesinlikle yanlis

Kadromuzda bulunan oyuncular yetenekli ve gelisime acik
Bizim sıkıntı aslında yerli rotasyonu ve ilk 11'de bazi mevkilerde net eksikler. Bunları tamamlamamız lazim. Yazın alınan oyuncularinda önünü kesmeden ilerlemek lazım. Oyuncu satilcaksa da onun yerini doldurmak lazim. Bence bu devre arasi bir önemli oyuncu satilcak gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt