GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 403

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,5K
Sayfa
403/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan kötü oyuncu değil, daha doğrusu yeteneksiz değil Yunus Akgünle de kıyaslanmaz zira alttaki Yunusla üstteki Yunus'un alakası yok, Morutan olmasa muhtemelen şu anki puanları da toplayamazdık, geldiğinde Paşa maçında yaptıkları da ortada, sonra ne oldu onu analiz etmek lazım. Zaten Yunus örnekleri kusura bakmayın riyakarlık, bizdeyken neler neler diyenler gelip övmüyor mu şimdi.

Cicaldau konusunda da beğenmiyor olmama rağmen çok kötümser değilim, iyi kötü para kazandırır herhalde, az çok piyasası da var.

Culio, Stancu falan y.kürek adamlardı, bunları onlarla kıyaslamam.

Avrupada bu sene iyiyiz o yuzden terimle dewamkee dedigin an bu seneyle beraber belkide birkac seneyi daha cope atmis oluyorsun

2019da sampiyon olduk dewamke dedigin icin 3 senen cope gitti

Ayrica avrupada biz muthis falan degiliz,analizi dogru yapmak lazim,evet grup zordu evet kagit ustunde guclu takimlar ama oyun tarzlari biraz marsilya haric defansifti,biz 1.seviyeyi gectim 2.seviye bi hucum takimina denk gelseydik en iyi ihtimalle ucuncu olurduk

Ornegin milanda defansif onlarlada kafa kafaya oynayabiliriz,atl madridlede kafa kafaya oynayabiliriz oyun anlayislari sebebiyle ama bunlardan daha kotu atalanta ve sevillaya denk geldiginde paramparca ederler seni

Psv ucuk kacik bi hucum takimi degil normal bir hucum takimi,ona ragmen bize naptiklari malum,o psv gruptan bile cikamadi mesela rezil oldu

Sen kusura bakma ama futbolu dogru okuyamiyosun,gol atinca kahvedeki dayilar gibi iyi oynadik falan saniyosun,bir pozisyon kacinca rakip elimizden kacti zannediyosun,bizde kloop degiliz tabikide ama daha farkli izliyoruz maclari

Ornegin cica marsilya macinda 2 gol attiya,sen adami mukemmel oynadi diye degerlendiriyosun ama aslinda mukemmel falan oynamadi sadece 2 gol atti,skor yapma farkli sey oyun farkli sey ,oyuna katki farkli sey,takima etki bambaska sey

Bak diagne ve burak 20-30 tane gol atti ama bok gibi futbolcular cunku oyuna katkilari yok bunlarin,bizim zihniyet elmanderi sever,12 tane atsin az atsin ama takimada,oyunada,diger oyuncularada katkisi olsun ister

Futbol 2+2 degilki zaten bunun kesin bi cevabi yok,olsaydida bizden once bayernler realler,klooplar guaardiolalar bulurdu,bizim dedigimiz bile bile lades yapilmasi,buna karsiyiz,israrla yapana topyekun karsiyiz

Sapkani cikar onune koy ve dusun simdi yazacaklarimi

Omari neden tuttuk mesela,hadi tuttuk niye maasini tam odedik,hadi parasinida odedik neden iyilesti gonderelim diyoruz,hadi gonderecektik sakatken niye tuttuk ve bu maliyet kimin cebinden cikti,kulubun cebinden cikti,cikan miktarda 2 ekmek parasi degil he,100-200 b eurolarin milyonlarca tl yaptigi ulkede boyle sokaga attik iste parayi

Bitiyomu bitmiyo,ogulcan gibi biri icin 1.2 m euro ceza odeniyo,neden peki terim hazretlerinin evladi oldugu icin,oynatmiyoda he.sadece evladi oldugu icin

Senelerdir cope atilan milyonlarca eurodan ders almayip freni patlamis kamyon gibi hala utanmadan transfer isteniyo,simdi sen gittin transfer toplantisina dedinki omari istiyorum,klup allem etti kallem etti gitti aldi sonra devre arasi bi toplanti daha diyosunki yedlini istiyorum,klup allem edip kallem ediyo aliyo sonra 6 ay geciyo yine toplantiya gidip diyosunki boeyi istiyorum,klup yine insafli diyoki tamam allem ediyo kallem ediyo aliyo adami simdi sen yine daha sadece 6 ay sonra sagbek istemeye gidebilirmisin tabikide gidemezsin utanirsin cunku dimi bi kizsrirsin ama bizimki utanmiyo,utanmak ne kelime yavuz hirsiz.ev sahibini bastirirmis ya o hesap ustune kaleye fatihle okani aldirip yine kaleci,stopere ozorn luyi marcao alpaslan nelson aldirip yine stoper,solbeke saracchi nagatomo tasdemir omer pva aldirip yine solbek,osya 200 adam aldirip 201 inci,fwe 50 adam aldirip 51inci yi falan istiyo,burada bir problem yokmu sence

Hic yemek yaptinmi bilmiyorum ama illaki menemen yapmissindir,simdi sana en taze sogani biberi domatesi verdik,sen oyle bir menemen yaptinki cok kotu oldu,ve sen 3 sene boyunca hergun kotu menemen yaptin ama her seferinde dedinki malzemeler kotuydu,bizde her defa en tazesini en.pahalisini aldik ama bir turlu iyi menemen yapamadin,simdi bunun sonucunda biz sorunun malzemede oldugunu dusunebilirmiyiz dusunemeyiz,tavayla atesin sana komplo kurdugunu dusunebilirmiyiz dusunemeyiz,peki senin bundan sonra iyi menemen yapacagina inanabilirmiyiz tabikide inanamayiz,iste ft ve transferleride ayni bu olay gibi

Asuncao diye bi adam aldirmis adami hazirliyomus guya(bugun veda etmis galiba asuncao) adami goremeden gitti,10larca mac gecmesine ragmen,10larca macta os eksikligi yasamamiza ragmen bir tane insan evladi ahlakli muhabir adama 1 kere bile asuncaoyu sormadi,soramadi,en son bi ara herifin teki mostafayla diagne varken babeli niye oynattiniz merak ediyorum dedi adami basin toplantisinda dovmedigi kaldi,sansalin oglu aile dostlari hazar buyuka twitterda bi gidim elestirdi diye beyefendi hazretlerinin kizi sen nasil elestirirsin diye herifin tepesine coktu

Sizin bu vefa adi altinda saygi betimlemeniz,tovbe hasa elestirilemez tavriniz,kutsamaniz bizim bombok bir yola girmemize sebebiyet verdi,nasilki akpye oy verenler yuzunden digerleride surunuyo,sizin ft desteginiz yuzunden bizde basarisizliga,skandallara doyar olduk

Ha diyecenki ben fikrimi degistirsem nolurki,bugun sen,oteki gun diger trol,sonraki gun oteki cahil degistire degistire,o damlalar damlaya damlaya gol olup gonderecez bu adami
Tamam iste bende onu sordum sana.damlaya damlaya gol olup gondercez Hocami.Sonra kim gelsin diyorum ve nasil oynamaliyiz.Senin hayalindeki Gs nedir nasil bir hocadir.Herseyi ogrendik onuda ogrenelim.

Hatay'a 3 attığımız kadro geçen sene keza Rize'ye de 4 attık. Fatih - Linnes - Donk - Marcao - Taşdemir - Taylan - Oğulcan - Feghouli - Kılınç - Akbaba - Diagne. Kadronun sorunları var ama kötü kadro değil. En azından şurdaki oyunculardan 7 tanesi sende. Olmayanlardan da Donk hariç diğerlerinin gidişine herkes sevinmiştir. Linnes ve Taşdemir şu an napıyor, kimse bilmiyor. 2 maçta toplam 7 gol atmışsın gol yememişsin ama bugünkü takım 7 maç kazanamadı. Farklı sorunlar var demek ki.

İstesek alacagimiz kivama geldi ucude

Floyu 17ye kimse almaz,benficada gedson gibi tutma taraftari olmadigi icin tek hanelere alabiliriz

Trezegeyi gecen ilk 18de gormustum sakatligini atlatmis ama toparlayabilecekmi onada dedigin gibi afrika kupasinda bakilmali

Ta kendisi
Onun için yazdım daha resmi maçı yok bu sene ve artık sakatlanmaya daha meyilli bir oyuncu hiç yaklaşmaya gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt