GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 438

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
541,8K
Sayfa
438/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genc almayin daha olm yeter yaw. Bu takima 1-2 tecrubeli kaliteli herif lazim. Eldekileri yukari ceksek (bu ekiple cok zor) bize yeter.

Hayir kaleci ant yok dogru duzgun, kaleciyi de genc alalim diyen var
Transferden önce bile eğer hoca gitmiyorum diyorsa; doğru düzgün yanına antrenörler almalı.
Diyelim bizim takımda 1 tane kazma var gol atamıyor, hadi diyelim 2 tane var atamıyor. Lan takımın alayı kazma görüntüsü çiziyor; niye bunun üstünde duracak 1 tane bile antrenör yok bizde?
Kaleciler halısahaya çağırmazsın o derece kötü.

Eskiden anadoluda parlayan futbolcunun hayali 3 buyukler olurdu. Şimdi ise hepsi Avrupa diyor. Bu bizi daha da zor duruma sokuyor. Ikna zorlaşıyor. Scout ekibine daha cok iş düşüyor artık.

Beşiktaşın Hollanda da kendi amator genç futbol takımı var. Tanıdığım Galatasarayli Fenerli futbolcu olmak isteyen kim varsa burada şansını deniyor. Buyuk bir potansiyel var aslında. Gurbolardan şaşmayiniz

Denayer beleş diye tercih edilebilir ama bu Nelsson'dan iyi demek falan değil savunmacılık konusunda. Atletik bir herif fakat sürekli pozisyon hatası yapıyordu.

Bu arada @Yusuf Kara dedigi gibi, zuper lig icin stoperlere okadar para verme luksu yok bizde.

Nelsson ve Marcaodan sonra, stopere en fazla 3-4m euro verilmesi lazim. Oda Nelsson gibi yetenekse.

Denayer 5m
Bardakci 2,5

7,5m euroya hem sag stoper 26 yasinda
2,5m euroyada 27 yasinda sol stopere halletmis olacaksin.

Denayer’in son 4 yildaki hava topu ortalamasina baktim da hic bir sezon kazandigi hava topu ortalamasi 2’yi gecmemis. Hava toplarinda hala iyi degil.

Transferden önce bile eğer hoca gitmiyorum diyorsa; doğru düzgün yanına antrenörler almalı.
Diyelim bizim takımda 1 tane kazma var gol atamıyor, hadi diyelim 2 tane var atamıyor. Lan takımın alayı kazma görüntüsü çiziyor; niye bunun üstünde duracak 1 tane bile antrenör yok bizde?
Kaleciler halısahaya çağırmazsın o derece kötü.

Hoca seneye de gitmez knk. Emekli olacak artik belli, 1 bucuk seneyi tamamlamak isteyecek. Yaz transfer doneminde de sil bastan olacaz goreceksin.

Okan
Boey Nelsson Marcao PvA
Okay Gedson
Sakken Cica Kerem
Jokic
Süper olur renktaş

maxresdefault.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt