Fatih Dursun
Aslan Üye
Bu kardeşimiz santrafor mu yoksa kanat mı Yusuf?Nordsik dediyse inanirim
Bu kardeşimiz santrafor mu yoksa kanat mı Yusuf?Nordsik dediyse inanirim
kanat forvet galiba üstat. pırpır kanada benzemiyorBu kardeşimiz santrafor mu yoksa kanat mı Yusuf?
Ben, Ayhan'i begenmezdim. Zaten o zaman olmasi gereken kadroyu cok yazdim fakat Lincoln - Keita kadrosu filan BAM'a denk gelmedi mi? En az 1 sene yani. O donem cok giden gelen oldutopal - ayhan - lincoln
klas o.s. heis
Adana maci miydi?evren gelecekse felipeyi oyundan attırıp 6-0ın mimarlarından biri olduğu için camiadan af dilemeli öncelikle
dennis man'a benziyor stili. bilek yok bunda da pff
Evet ama zor dostum,heleki 30 nisandan sonra cok zorİyi. Önce istifa sonra transfer bekliyoruz![]()
Solbakken son oynadigi 5 macta(lig ve avrupa) toplam 110 top kaybetmis. Sadece cska sofia macinda 29 top kaybi yapmis. Bir macta 29 top kaybi vay babayin. Topla oynamayi seven bir oyuncu demek.
Bizle anlastigi icin kafasi karismis,yazikSolbakken son oynadigi 5 macta(lig ve avrupa) toplam 110 top kaybetmis. Sadece cska sofia macinda 29 top kaybi yapmis. Bir macta 29 top kaybi vay babayin. Topla oynamayi seven bir oyuncu demek.
videolara gözüken bilek yok inceci bir herif de değil galiba. sürat var vurup gidebiliyor. keşke yatırıp kaldırabilen asistçi bir gencoyu getirsek. takımda bariz yetenek kıtlığı var. yetenekli bir herif ilaç olurduBurada daha statik bir adammış gibi anlatılıyordu da videoya bakılırsa dribling konusunda iyi bir adam. Ha videoya göre net kanıya varılmaz orası ayrı. Sanki biraz daha tecrübeli ve oyun kurucu özellikli bir sağ açık profili bize daha iyi olurdu bu tip oyuncudan ziyade.