GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 446

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
541,7K
Sayfa
446/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
videolara gözüken bilek yok inceci bir herif de değil galiba. sürat var vurup gidebiliyor. keşke yatırıp kaldırabilen asistçi bir gencoyu getirsek. takımda bariz yetenek kıtlığı var. yetenekli bir herif ilaç olurdu

son cümlene istinaden bizimkiler yüksek maaş vermemek için de genç topçular yöneliyorlar galiba . berghuis ghezzal yoklamalarından sonra vazgeçtiler sanırım. yoksa hocanın da yönetimin de "genç topçu fetişi" olduğunu sanmıyorum.
Orası öyle zaten. Berghuis'i her izleyişimde keşke diye diye izledim adamı. Eldekiler postalanıp 2-3 bandında maaş verilirdi bir kalite adama da kur da uçtu gitti üstüne. Zor.

1641134467854.webp

sevmedim bu herifi
ligde ratingde(kendi takımı içinde) 6.sıradaymış.
konferansta 1.

aşırı düz mantık yürütücem ama avrupada oynarken açık rakibe karşı oynadığı için mi iyi istatistik kastı acaba. iddaa yüzünden arada bir maçlarına bakıyorum ligde bodoya karşı kapanıyor hep takımlar.

Bodo Glimt Solbakkena 65.000 euroya almis.

300.000-400.000 euroya gayet iyi transfer olur.

Tutarsa, rahat 3-5m euro arasi satarsin, tutmazsa rahat elden gider cunku maasi maks 500.000 olur. belki daha az, sekidika gibi.

krepin diatta gönlümüzü hoş edebilirdi ama çapraz bağ sakatlığından ötürü sezonu kapatmış

rakip beklere kabus gibi çökecek böyle biri işimize yarardı. takımda bu tehdidi yaratan yok. rahatça savunuyorlar bizi.

Geçen yazdığın gibi 3lü defansa geçmeyeceksek gelip yedek olması çok da anlanlı olmaz yani bize bi artısı olmaz.
Boey iyileşene kadar sağda oynar
Boey geldiğinde rotasyona girer
Nelson marcao dinlendirildiginde ceza aldığında oynar kalite kaybetmeyiz
İkisinden birini satarsak yeride dolmuş olur denayerle
Maçına göre 3lu imkanida sunar

Bundan iyisi Şam'da kayısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt