Ekli dosyayı görüntüle 145492
1.6 adam geçme nedir ulan
edit: konferansta 3.3müş
Ekli dosyayı görüntüle 145493
bodo ligde oyunu 3.bölgeye yıktığı için düşüktür belki
Orası öyle zaten. Berghuis'i her izleyişimde keşke diye diye izledim adamı. Eldekiler postalanıp 2-3 bandında maaş verilirdi bir kalite adama da kur da uçtu gitti üstüne. Zor.videolara gözüken bilek yok inceci bir herif de değil galiba. sürat var vurup gidebiliyor. keşke yatırıp kaldırabilen asistçi bir gencoyu getirsek. takımda bariz yetenek kıtlığı var. yetenekli bir herif ilaç olurdu
son cümlene istinaden bizimkiler yüksek maaş vermemek için de genç topçular yöneliyorlar galiba . berghuis ghezzal yoklamalarından sonra vazgeçtiler sanırım. yoksa hocanın da yönetimin de "genç topçu fetişi" olduğunu sanmıyorum.
sevmedim bu herifi
Kesinlikle takip ediliyoruz reyisDenayer haberi düşmüş. @Samet Nalbant . Transferin nabzı GSCimbom'da tutulur.
Gelmez zaten korkma Marega filan Sana Diagne yeter mehmetinoglumehmetMarega = Senegalli Mehmet Yildiz
+ kurMarcao Nelsson Denayer, kanatlarda PvA ve Boey nefis olabilirdi. Abv yabancı sınırı.
Bizde 29 kez topla buluşmaz bile, kafa rahatSolbakken son oynadigi 5 macta(lig ve avrupa) toplam 110 top kaybetmis. Sadece cska sofia macinda 29 top kaybi yapmis. Bir macta 29 top kaybi vay babayin. Topla oynamayi seven bir oyuncu demek.
sevmedim bu herifi
ligde ratingde(kendi takımı içinde) 6.sıradaymış.
konferansta 1.
aşırı düz mantık yürütücem ama avrupada oynarken açık rakibe karşı oynadığı için mi iyi istatistik kastı acaba. iddaa yüzünden arada bir maçlarına bakıyorum ligde bodoya karşı kapanıyor hep takımlar.
krepin diatta gönlümüzü hoş edebilirdi ama çapraz bağ sakatlığından ötürü sezonu kapatmış
rakip beklere kabus gibi çökecek böyle biri işimize yarardı. takımda bu tehdidi yaratan yok. rahatça savunuyorlar bizi.
Boey iyileşene kadar sağda oynarGeçen yazdığın gibi 3lü defansa geçmeyeceksek gelip yedek olması çok da anlanlı olmaz yani bize bi artısı olmaz.
sakatlık geçirmemiş olsa kiralık olarak şansımız olabilirdi çünkü pek şans bulamıyordu takıma katıldığından beri. tapusuyla almak mümkün olmazdıdiatta gelmez buralara, onu onceden alacaktin parlamadan..
sakatlık geçirmemiş olsa kiralık olarak şansımız olabilirdi çünkü pek şans bulamıyordu takıma katıldığından beri. tapusuyla almak mümkün olmazdı
Kendine gel ne anlatiyonAdamı yakışıklı diye sevmiyorlar neymiş kültürlüymüş diagne hem çekici değil hem kültürsüz Enes 5 e katlar santrafor olarak
mizahi yönünü hepimiz özledik öyle sanıyorumEtoboyu ozledim