GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 449

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
541,5K
Sayfa
449/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru çağlar söyüncüyü 2 milyon euroya almak varken alpaslanı falan alıyoruz evlatçılıktan
hala neyi savunuyorsunuz arkadaş. ayıpdır.Körmüsünüz.Bu seneyi bırak senelerdir yapılan rezilliklerini acısını her sene çekiyoruz.
Çağlar söyüncü diyorsun o zamanlar freiburg gibi bir takım gözünün önündeki çağları transfer ederken seen hala anadoludaki yetersizliklerini ispat etmiş çöplerin transfer ediyordun.
Bu konuda fbjk bile bizdan daha iyi.Yerli oyuncu anlamında Seviyeyi bu kadar düşürmedi.

Ama normal sizin gibi taraftarlar olduğu sürece bizde çapsız başkan ve yöneticiler bitmez.beceriksiz teknik adamlar bitmez.
Borçlarda her geçen gün artmaya devam eder.

“Following many messages received we decided to delete the tweet on Solbakken. Indeed, we have been told several times that the Turkish media to which we are referring is not 100% reliable. We apologize for the inconvenience caused.”

Solbakken paylasimini sildiler. Bir kac gun once Norvec’li bir gazeteci Bodo’ya Solbakken icin 4 milyonun uzerinde teklifler geldigini ama Bodo’nun 7 milyon euro istedigini yazmisti.

hala neyi savunuyorsunuz arkadaş. ayıpdır.Körmüsünüz.Bu seneyi bırak senelerdir yapılan rezilliklerini acısını her sene çekiyoruz.
Çağlar söyüncü diyorsun o zamanlar freiburg gibi bir takım gözünün önündeki çağları transfer ederken seen hala anadoludaki yetersizliklerini ispat etmiş çöplerin transfer ediyordun.
Bu konuda fbjk bile bizdan daha iyi.Yerli oyuncu anlamında Seviyeyi bu kadar düşürmedi.

Ama normal sizin gibi taraftarlar olduğu sürece bizde çapsız başkan ve yöneticiler bitmez.beceriksiz teknik adamlar bitmez.
Borçlarda her geçen gün artmaya devam eder.
savunduğum falan yok, çağlar alt ligdeyken milli takıma çağıran ft idi :)

freiburga gittiğinde de milli takımdaydı. diğer takımlar ne kadar başarılıysa yerli transferinde biz de o kadar başarılıyız.

zerre savunduğum yok ayrıca, sadece saçma sapan mabaddan üfürme sebeplerle hocaya sallayanları komik buluyorum. daha dün bir arkadaşla tartıştık hatta ben bırakmalı diyordum o kalmalı diyordu.

2 tarafın subjektif savunucusu olmak göze çok batıyor

kör FTciler gitse kim gelecek yok oyuncular beceriksiz XG yüksek falan diye savunuyor.

diğer taraf da herif nefes alsa sebep bulup sallamaya çalışıyolar, hatta sebebe de gerek yok, kafalarında bir şey uydurup inanıp 7 / 24 fbli bjkli itlerin ağzından hocaya sallıyorlar.

gerçek olan ise = FT 2.5 sezondur başarısız ve momentumu kaybetti, bu yüzden güzel bir şekilde yollar ayrılmalı.

siz istiyorsunuz ki herkes ftye sövsün geçmişteki başarıları görmezden gelinsin itin götüne sokulsun, öyle bir dünya yok.

Bu adamı GSTV'ye falan 'futbol analisti' diye bağlıyorlar daha Chelsea kadrosunu bilmiyor. Bir de İngiltere'de falan yaşıyorum diyor.

Ondan paylaşmadım ama kadro Şablon hoşuma gitti tabi biraz FM kokan bir formasyon Gerçek hayatta bunu uygulamak için çok iyi takım oyunu gerekir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem'in top kayıplarından çok çektik sezon başı. Böyle bir adamsa çok yanlış bir transfer , topa sahip olma oyunu oynayacağım denip bu adamı aldırmak da direkt akıl tutulması.
Bence bizim için tek çare oyuncu satışı ve gelecek parayla kendisini kanıtlamış üst düzey liglerde pek tutunamamış oyuncuları bonservisiyle almak.Bu orta saha olur forvet olur kanat olur farketmez.Yada aynı takımlardan takımda düşünülmeyen ,forma şansı bulamayan yada gelişmesi için gönderecekleri genç oyuncuları kiralamak.Bizim başka şansımız yok.
gene yanlış sulardayız. Israrla göz göre göre aynı hatalar yapılıyor.Bütün takımı ne vereceği belli olmayan adamlarla dolduruyoruz.Tabiki bu tarz transferler bizim için elzem .Ama bizimkiler abartıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt