hala neyi savunuyorsunuz arkadaş. ayıpdır.Körmüsünüz.Bu seneyi bırak senelerdir yapılan rezilliklerini acısını her sene çekiyoruz.
Çağlar söyüncü diyorsun o zamanlar freiburg gibi bir takım gözünün önündeki çağları transfer ederken seen hala anadoludaki yetersizliklerini ispat etmiş çöplerin transfer ediyordun.
Bu konuda fbjk bile bizdan daha iyi.Yerli oyuncu anlamında Seviyeyi bu kadar düşürmedi.
Ama normal sizin gibi taraftarlar olduğu sürece bizde çapsız başkan ve yöneticiler bitmez.beceriksiz teknik adamlar bitmez.
Borçlarda her geçen gün artmaya devam eder.
savunduğum falan yok, çağlar alt ligdeyken milli takıma çağıran ft idi
freiburga gittiğinde de milli takımdaydı. diğer takımlar ne kadar başarılıysa yerli transferinde biz de o kadar başarılıyız.
zerre savunduğum yok ayrıca, sadece saçma sapan mabaddan üfürme sebeplerle hocaya sallayanları komik buluyorum. daha dün bir arkadaşla tartıştık hatta ben bırakmalı diyordum o kalmalı diyordu.
2 tarafın subjektif savunucusu olmak göze çok batıyor
kör FTciler gitse kim gelecek yok oyuncular beceriksiz XG yüksek falan diye savunuyor.
diğer taraf da herif nefes alsa sebep bulup sallamaya çalışıyolar, hatta sebebe de gerek yok, kafalarında bir şey uydurup inanıp 7 / 24 fbli bjkli itlerin ağzından hocaya sallıyorlar.
gerçek olan ise = FT 2.5 sezondur başarısız ve momentumu kaybetti, bu yüzden güzel bir şekilde yollar ayrılmalı.
siz istiyorsunuz ki herkes ftye sövsün geçmişteki başarıları görmezden gelinsin itin götüne sokulsun, öyle bir dünya yok.