Ben gidiyorum gece gec saatlerde gelirim burayi yorum doldurun beyler hadi bakalim hayirli nobetler
twitch'te gs temalı yayınlar yapan bir zat. ben pek izlemedim ama mühim şahısları konuk aldığı zamanlar oldu galiba.Ahmet tirali bey kim arkadaslar
Ahmet tirali bey kim arkadaslar
Ben gidiyorum gece gec saatlerde gelirim burayi yorum doldurun beyler hadi bakalim hayirli nobetler
Transfer adina guzel gelismeler girmeden uyku girmez gozumeyat uyu abi
zaten var öyle birisi ama söylemiyim şimdi.Sergen ile Mustafa Alp demirciyi mix etsek, mükemmel yorumcu elde ederiz
Twitch yayini acti youmluyor takimi, acaba birsey biliyormudur icerden diye sordum renkdasgs kongre uyesi avukat
nediyo
Orta sahaya bizim eski Fernando ve forvete Abdurrahim Albayrak'ın alamadığı Alan gelsin tamamdır
sevimsiz bir gs üyesiAhmet tirali bey kim arkadaslar
Bi sağbakken bi solbakken bu golü biz kaleye nasıl atken?
Saga messi gelse kurtaramaz bu kadroyubütün kadroya bakarsak bazı pozisyonların yedeği de arızalı olduğu için oralara girmeyelim ama ilk 11 formasyonu olarak şöyle bir şey hayal ediyorum.
mus.
boey nelsson marcao pva
berkan
geds cica
??? mostafa kerem
soru işareti yerine topla gidip adam eksiltecek bir oyuncu.
muslera bir süre olmayacağı için okan geri çağrılırsa iyi olur tabi.
bazı iç saha maçlarında halil'i ya da morutan'ı 10 numaraya atıp 4-2-3-1 oynanabilir.
3 yerli kuralı bokladı kadroyu maalesef seneye kel gitmezse 4 yerli kuralı çıkacak bir de hadi Kerem tamam ama diğer 2 yerli için Berkan ile Taylani yazdın mı ya da Halil Dervişoğlu'nu buyur cenaze namazımıza bize gözün kapalı oynatacağın 2 yerli oyuncu lazım en az aslında Yusuf Yazıcı orta sahaya cuk otururdu alabilirlerseSaga messi gelse kurtaramaz bu kadroyu
Gedson 6 no ve okan yeterli bence. Yabancılardan biri giderse solbakken .
Yusuf=emre akbaba3 yerli kuralı bokladı kadroyu maalesef seneye kel gitmezse 4 yerli kuralı çıkacak bir de hadi Kerem tamam ama diğer 2 yerli için Berkan ile Taylani yazdın mı ya da Halil Dervişoğlu'nu buyur cenaze namazımıza bize gözün kapalı oynatacağın 2 yerli oyuncu lazım en az aslında Yusuf Yazıcı orta sahaya cuk otururdu alabilirlerse
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi