Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım o kadar soğuttu ki bizi bu sayfalarda heyecanlı bir şekilde o mu geliyor bu mu geliyor diye yazışıyor olurduk ?

geldi
başka soru
parks-and-recreation-ron-swanson.gif

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3 senelik rezalete hala sabredin diyenlerin yeni hocaya ilk tokezlemesinde ne diyeceklerini merakla bekliyorum

Fatih hocayı severm ama istifa ederse transfer yapmış kadar sevinirim yerinede Alman ekolünden disiplinli genç bir hoca lütfen

3 senelik rezalete hala sabredin diyenlerin yeni hocaya ilk tokezlemesinde ne diyeceklerini merakla bekliyorum
Sizler 2013 Eylülden sonra 5-6 sene rezillikler için ne dediyseniz aynısını. Adamı yalvar yakar getirdiler. Giden gelen hocanın haddi hesabı yoktu. Beden eğitimcisi mi gelmedi(şu an İskenderun Sporda), çaylak Tudor için buralarda ağıtlar yakıldı. Hamza gibi vasat sevicilere ilah diye tapıldı. Yüzlerce transfer yapıldı. Endoğanlar mı dersin, Veyseller, De Jonglar, Latovleviciler vs. Sanki hocadan önce her transfer başarılıydı. Tudor gibi acemiye bile 40 milyon harcandı.

Vallahi de billahi de haketmiyorsunuz ne hocayı, ne başarıyı, ne mutluluğu. Hocaya da sitemim bunca pisliğin içinde hala GS için uğraşması. Bırak ne halleri varsa görsün yönetimler. Ffp belası biter, Derin GS başlar. Derin Gs biter TFF başlar. Zaten TFF ninde istediği bu hocayı koparmak. Bu arada alıntıdır sözlükten gördüğüm entry "BUGÜN İMPARATORUNU VEREN, YARIN İMPARATORLUĞUNUDA VERİR". Devam edin aynen devam.

Ps: İşbu post seviyeli biçimde hocayı eleştirenlere değildir.

19-20 ilk yarısı & bu sezon lig & 3 sezondur türkiye kupasına rezalet derim
geçen seneyi rezaletten sayarsak hoca bulamayız
rijkaard ilk sezonundan sonra takım 5. olmuştu 3. yaptım daha ne demiştir
yazın mancini hususunda yapılan yorumlar da ortadadır
ki bu tip hocaları rüyamızda görürüz. CV bazında
imho tabi 🧙‍♂️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt