Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diawara'nın temsilcisi Daniele Piraino ile görüştüm. Oyuncusu Diawara'nın bu transfer döneminde kesin olarak Roma'dan ayrılacağını, Galatasaray'ın geçen yaz oyuncusuyla ilgilendiğini, eğer Roma'yla anlaşılırsa Galatasaray'a da olabileceğini söyledi."

@mozgursancar

Antwerp, Luyindama'yı bedelsiz olarak kiraladı. Luyindama'nın sezonun ikinci yarısında alacağı 600 B €'nun yarısını Galatasaray karşılayacak. (Sporx)

Dogrumu bu haber acaba? Tamam kiralik gitsinde hemi bedava birde üstüne üstelik alacagi paranin yarisini biz ödüyoruz, birde oyniyamasa tam olur. Biz neden hic bu sekilde oyuncu kiralamiyoruz

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Iider hamle yapiyor bizdr tik yok.H8c bisey yapamiyorsaniz bi 6 numara alalim gecid yemeyelim en azindan

Antwerp, Luyindama'yı bedelsiz olarak kiraladı. Luyindama'nın sezonun ikinci yarısında alacağı 600 B €'nun yarısını Galatasaray karşılayacak. (Sporx)

Dogrumu bu haber acaba? Tamam kiralik gitsinde hemi bedava birde üstüne üstelik alacagi paranin yarisini biz ödüyoruz, birde oyniyamasa tam olur. Biz neden hic bu sekilde oyuncu kiralamiyoruz

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
8 milyona geriden pasla çıkmak için al, sakatlansın ve leş bir hal alsın uzerine zamlı sözleşme yapıp bedava kirala. Bunu dünya üzerinde yapacak tek kişi Fatih Terimdir.

Böyle bir duruma ihtimal veriyorum, olursa şaşırmam.

Bu arada Ts en az 2 sene sampiyon olmali. Hadi seneye 30 milyon aldilar da diger sene? 50 milyon maas olmuş mudur?

Diawara'nın temsilcisi Daniele Piraino ile görüştüm. Oyuncusu Diawara'nın bu transfer döneminde kesin olarak Roma'dan ayrılacağını, Galatasaray'ın geçen yaz oyuncusuyla ilgilendiğini, eğer Roma'yla anlaşılırsa Galatasaray'a da olabileceğini söyledi."

@mozgursancar
Bu adam 6 numara mı regista tarzı biri mi? Ben bunu daha çok pasör biri olarak hatırlıyorum hatta sertliği yok diye biliyorum.

@mozgursancar
Şu clickbait soytarılarını niye okuyorsunuz yav.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt