- 3 Haziran 2015
- 57.181
- 66.379
- 4.143
HEPSI BIZIMFirmino'nun sözleşmesi bitiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HEPSI BIZIMFirmino'nun sözleşmesi bitiyor
MASADA MIYIZ?HEPSI BIZIM
MASA BIZIM BU SAATTEN SONRA EMRAH HER MASADA VARIZ BENZEMA, KANE, SON HEPSINI TEKER TEKER ALACAGIZMASADA MIYIZ?
Bir gece ansızın:MASA BIZIM BU SAATTEN SONRA EMRAH HER MASADA VARIZ BENZEMA, KANE, SON HEPSINI TEKER TEKER ALACAGIZ
tamamdırLütfen beni de engeller misin???
kemal=ben
biz birbirimize ne yaptık ramiz abiHayat bana güzel
Adamın rahatlığı PSG de devam eden kapı gibi kontratından geliyor; maaşından fedakarlık yapmamıştır muhtemelen, büyük kısmını yine PSG ödüyor bu sene. O da keyfine göre takılıyor şimdilik. Umarım ligin kalan bölümünde daha profesyonelce davranır da keyifle izleriz kendisini...İcardi değişik bi herif, Galatasaray adasını da isteyebilir, sırf burda kafası rahat diye makul seviyelerde maaşa da tav olabilir.. Değişik adam ya.
Umarim kalır
Torrrent geldiginde bayram yapiyordun.Terim hocam ustunden bos duyar kasmaTerimin gidisinin 1.yili oldugundan,gece 12ye kadar kapalıyız arkadaslar.rahatsizlik vermeyin![]()
:crushed: susar mısın lütfenTorrrent geldiginde bayram yapiyordun.Terim hocam ustunden bos duyar kasma