Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiMarzioya göre yeni forvetimiz olabilirmis.

Boey satilirsa yerine yine Rennes’ten Lorenz Assignon’u almaliyiz. Ayni Boey gibi tempolu bir sag bek.

Rashica candir. Boey ile muazzam ikili oldular ön arkali. Biraz sansli da olsa 3 gol + 4-5 assisti fazla olurdu
Elbette Rashica'yi ben de çok seviyorum ancak Sarabia sadece sağ da oynayacak birisi de değil. Hücum hattında üç farklı yerde oynayabiliyor. Elini çok güçlendirir bu hamle.

Elbette Rashica'yi ben de çok seviyorum ancak Sarabia sadece sağ da oynayacak birisi de değil. Hücum hattında üç farklı yerde oynayabiliyor. Elini çok güçlendirir bu hamle.
Rashicada da durum ayni. Bremenda forvet + sol kanat
Ingilterede sol + sag oynadi.

Solda dahada skora yatkin aslinda, bizde sagda oynuyor daha cok

gitmemeli zaten abdullah avcı,defans ve kaleci sorunlu
TS a transfer ettirdiği onca futbolcunun kaçından verim aldı da değerine değer kattı?..Çoğu da maliyetli transferler, ki beğenmediğin defans oyuncularını aldıran da kendisi...Uğurcan moral motivasyonla coşan bir kaleci; takım b.k gibi futbol oynayınca performansının düşmesi çok normal...

Eski tabirle ''İnkıtaları oynuyor'' Abdullah Avcı. Son 3 mağlubiyete benzer ilk maçta kendisi bırakır, göreceksin...

Bizim oyun iki ters ayaklı kanatla oynayınca sıkışıyo ,rashica hem içe hem dışa akabildiği için oynamaya başladığından beri oyunumuz tamemen değişti yunuslu maçlara nazaran

Koskoca adama traoreyi hatırla geçen seneki bizim maçlarda,sağını kapatınca kitlendi adam hiçbirşey yapamadı

Sarabiada iyi ama sağda oynarsa sola sol ayaklı rashica koymak lazım ki oyun genişlesin

Yusuf oynama şartıyla kira, pva seferide gonderebilirsek, bir yenetekli brezilyalı şu güzel takıma çok yakışırdı aslında

Rashicayı ordan çıkar şuanda kimse olmaz rashica bu takımın toparlanmasının ve takım olmasının başlıca oyuncularından

Skora etkisi zamanla artacaktır çok çalışkan ve meziyetli oyuncu son maçlar da geri plan da kalmasının sebebi yaşadığı sakatlık ve sürekli rakip bekleri kovalaması ki son 8-9 maçtır az gol yememiz de çok büyük bir etken rashica

Okan hoca mertensten hatta icardiden bile vazgeçer ama rashica dan zor
İlk yarı Kerem'in kaptırıp kontra yediğimiz bi pozisyon vardı. Kerem hafif tempolu koşarken rashica hayvan gibi geriye depar atıyordu. Skora katkısı yok diye eleştiriliyor ama dediğin gibi defansif katkısı muazzam

Evet o haberi yazan, Yusuf ve Mathiasin tek eski takiminda oynama sansi oldugunu biliyor mu? Bir sezonda 3 takimda anca baska konfederasyon da olan lige transfer olursan oynama iznin olmuyor mu?

Tabi kural degismediyse

Güray'a okeyim ama wright içime sinmiyor. oyun zekası düşük futbolculardan yıldık. Icardi olunca nasıl fark ediyor görüyoruz.

Zekası düşük oyuncuya tahammülüm yok Wright falan yapmayın abi lütfen

Şu maaş mevzusuna dikkat etmek lazim. Oyuncuların performanslari düştüğünde aldıkları yüksek maaş yüzünden zor kurtulduk

Icardi kalite açıdan tartışılmaz ancak boşuna Türkiye'de oynamıyor şuan. Kadıköy'de kanaryalari hoplattı diye adayı hediye vermeyelim bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt