- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
içerde skoru 3-0 yaptıgımızda ya da son 10dkya 2-0 girdiğimizde vs skoru tutmak ve daha fazlasını atmak için süre bulur evetbaran ligde forma şansı bulur mu beybi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
içerde skoru 3-0 yaptıgımızda ya da son 10dkya 2-0 girdiğimizde vs skoru tutmak ve daha fazlasını atmak için süre bulur evetbaran ligde forma şansı bulur mu beybi
Rashica candir. Boey ile muazzam ikili oldular ön arkali. Biraz sansli da olsa 3 gol + 4-5 assisti fazla olurduPablo Sarabia & Icardi paketi...
HaydaaaDiMarzioya göre yeni forvetimiz olabilirmis.
Bir hesap oluştur veya Instagram'da giriş yap. Nelerle ilgilendiğini seni anlayan kişilerle paylaş.www.instagram.com
DiMarzioya göre yeni forvetimiz olabilirmis.
Bir hesap oluştur veya Instagram'da giriş yap. Nelerle ilgilendiğini seni anlayan kişilerle paylaş.www.instagram.com
Elbette Rashica'yi ben de çok seviyorum ancak Sarabia sadece sağ da oynayacak birisi de değil. Hücum hattında üç farklı yerde oynayabiliyor. Elini çok güçlendirir bu hamle.Rashica candir. Boey ile muazzam ikili oldular ön arkali. Biraz sansli da olsa 3 gol + 4-5 assisti fazla olurdu
Rashicada da durum ayni. Bremenda forvet + sol kanatElbette Rashica'yi ben de çok seviyorum ancak Sarabia sadece sağ da oynayacak birisi de değil. Hücum hattında üç farklı yerde oynayabiliyor. Elini çok güçlendirir bu hamle.
TS a transfer ettirdiği onca futbolcunun kaçından verim aldı da değerine değer kattı?..Çoğu da maliyetli transferler, ki beğenmediğin defans oyuncularını aldıran da kendisi...Uğurcan moral motivasyonla coşan bir kaleci; takım b.k gibi futbol oynayınca performansının düşmesi çok normal...gitmemeli zaten abdullah avcı,defans ve kaleci sorunlu
Bizim oyun iki ters ayaklı kanatla oynayınca sıkışıyo ,rashica hem içe hem dışa akabildiği için oynamaya başladığından beri oyunumuz tamemen değişti yunuslu maçlara nazaranElbette Rashica'yi ben de çok seviyorum ancak Sarabia sadece sağ da oynayacak birisi de değil. Hücum hattında üç farklı yerde oynayabiliyor. Elini çok güçlendirir bu hamle.
İlk yarı Kerem'in kaptırıp kontra yediğimiz bi pozisyon vardı. Kerem hafif tempolu koşarken rashica hayvan gibi geriye depar atıyordu. Skora katkısı yok diye eleştiriliyor ama dediğin gibi defansif katkısı muazzamRashicayı ordan çıkar şuanda kimse olmaz rashica bu takımın toparlanmasının ve takım olmasının başlıca oyuncularından
Skora etkisi zamanla artacaktır çok çalışkan ve meziyetli oyuncu son maçlar da geri plan da kalmasının sebebi yaşadığı sakatlık ve sürekli rakip bekleri kovalaması ki son 8-9 maçtır az gol yememiz de çok büyük bir etken rashica
Okan hoca mertensten hatta icardiden bile vazgeçer ama rashica dan zor
Fena teklif degil sanki