Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol bekte ters kose olabiliriz. Omer Bayram yuvasina donebilir.

Dzeko ve dembele icin emek sarfedilyo gibi.

Kosu yaparken kerametttin abiiii diye bagiriyorum hep icim sıkılınca 👨‍💻

Ciftciyi iyi bir dransfer olarak gordugumu soylemekte beis gormuyorum

Haji wrighti en az 8-9 a alırlar ama kap açıklaması maximum 4 milyon olur

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Uğur/Kazımcan
Torreira Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Icardi

+ Okan, Dubois, Emin, Metehan, Midtsjö, Berkan, Yunus, Yusuf, Mata, Barış, Gomis

Bu kadro zaten şu anlık çok iyi oldu, Alternatif olarakta çok iyi oyuncularımız var. Eğer Barış ve Mertens'i forvet alternatifi olarak düşüneceksek forvet bile almasak kadromuz yeterli olacaktır. Yine de yoğun maç programını düşünerek Seferovic yerine bir forvet alsak güzel olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Biz sistem takımıyiz ileriye at kendi birseyler yapsın tarzı oynamıyoruz ama fener tam olarak böyle oynuyor onun haricinde tek yaptıkları zayıf takimlara önde deli gibi basmak Wright onların sisteme daha uygun açıkçası ..
Bizim için sadece çeşitlilik olurdu diye istiyordum o tarz oyuncumuz böyle oynarsa bir tek BAY var

Biz sistem takımıyiz ileriye at kendi birseyler yapsın tarzı oynamıyoruz ama fener tam olarak böyle oynuyor onun haricinde tek yaptıkları zayıf takimlara önde deli gibi basmak Wright onların sisteme daha uygun açıkçası ..
Bizim için sadece çeşitlilik olurdu diye istiyordum o tarz oyuncumuz böyle oynarsa bir tek BAY var

1673538229163.webp

Uğur Çiftçi nedir anasını satayım ya. Akıllanmıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt