Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geniş kadro ve başarının tek şart olduğu sezonda ligde fazla şans bulamamaları normal bence ki altyapı topçularının en az yarım sezon veya 1 sezon üst düzey futbola adapte zamanı gerekiyor genelde ozan kabak ve arda turan gibi istisna topçular dışında. bu sebeple avrupadan pilot takım alıp bu çocuklara üst seviye profesyonel maç tecrübesi kazandırıp o şekilde a takıma monte etmek en doğru yöntem bence. şampiyonluğa oynayan bir takımın tecrübesiz oyunculara pişmeleri için süre verme imkanı fazla olmuyor malesef. hazır hale getirip o şekilde a takıma monte etmek gerek, şampiyonluk hedefi olmayan sıradan bir anadolu takımı olsak at sahaya gelişsin diyebiliriz ama işte büyük takımlarda o iş zor. 1 tane ara geçiş takımı lazım bize bu çocukları yetiştirmek için
Evet haklisin ama sorun nerde biliyormusun elinde misal hic bir orta saha oyuncusu kalmasa bile sakatlik dan dolayi inan ki misal baran yerine bir Stoperi orta sahaya atar yine de o genclere sans vermez, en cok bundan rahatsiz oluyorum hocalardan. Bu sirf okan icin gecerli degil, zamaninda terim olsun veya hedefi dahi kalmayan torrent icinde gecerliyidi adamlar oyunculari degil kendi kariyerlerini düsünüyor aman o gence ilk 11 de sans verip onun yüzünden mac giderse korkusu hakim ama mazeretleri ise herzaman ayni o genci bu baski icine atip kaybetmek istemiyorum oluyor. Avrupanin devleri bile gün geliyor yetenekli oyuncularina sans veriyor ilk 11 olmasa bile son 20 - 30 dakika süre alabiliyorlar.

Pilot takimi bende yazmistim dis ülkede en kötü ihtimal ikinci lig bir takimi ya satin alacaksin yada ortak olacaksin ve yetenekli oyunculari oraya gönderip oynamalarini sagliyacaksin ama bu yillarca hep lafda kaldi

Toreyra-alberto takasi sonucunda luis-mitzö-sergio os he.

Dursun Özbek: “Buradan şu gidecek, bu gelecek gibi bir açıklama yapmam doğru olmaz. Eksiği olanlar gider, ihtiyaç olanlar gelir. Galatasaraylıların endişe etmemesi lazım. Eksiğimizin, fazlamızın farkındayız. Özellikle Erden Timur, Florya’dan ilgisini 1 dakika bile kesmiyor”
Dursun_Ozbek_cuzdan_salliyor_gif

baran 10 gündür takımla çalışıyo zaten,şaka gibi haberler

anca mata-pva-sefer giderse gelecek oyuncuların anlamı olur devre arasında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt