Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rashica cok dususte gercekten boyle oynayacaksa isimiz var ama bekleyip gorelim mertens ile daha iyi oynuyor hem icardi hem rashica.

performansi atmazsa yuklu paralar vermeyiz baska alternatif bakariz

Bu arada elestirirken hastaligini unutmadim not olarak ekleyeyim, mustafa demirbas dedi galiba hala daha gribi atlatamamis

Gecen sene bizden bir futbolcuya yine olmusdu sanirim covidden sonra kaybolmustu

Degisik bir hastalik bu cok ilginc 1 ay grip surermi doktorum bu nasil is?

Bu arada elestirirken hastaligini unutmadim not olarak ekleyeyim, mustafa demirbas dedi galiba hala daha gribi atlatamamis

Gecen sene bizden bir futbolcuya yine olmusdu sanirim covidden sonra kaybolmustu

Degisik bir hastalik bu cok ilginc 1 ay grip surermi doktorum bu nasil is?
Su an kombine bir virus varyanti dolasiyor voltran gibi olmus surunduruyormus ben yurtdisinda oldugum icin burda covid yok gibi birsey gunde 80 vaka mi ne cikiyor.turkiye'de surunduren bir varyant var.

Kanatlardan birine mertens kalitesine yakın bir oyuncu lazım

Kerizlere hajiyi 10 milyona kitledik he

ross (kira)
pva
emre t
demir (kira)
seferovic

IMG_20230113_233907.jpg

Bakin bu takima kanat oyuncusu lazim. Rashiscaya birsey olsa yandi gulum keten helva
Kesinlikle. Kerem ve barış istediği kadar gol atsın toplu oyunda çok kötüler. Basit top kayıpları ve basit pas hatalarını sürekli yapıyorlar, bu eksikliklerini düzeltmeden avrupada iyi takımlarda top oynayamazlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt