Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
borininin artısı farkli mevkilerde oynayabilmesi. adam wingbackte bile oynamış
matayi gönderip kendisini alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mevzunun transfer olmadığını Boey, Akerim, Kazım, Berkan, Barış, Keremden görmek lazım keza Gomis. Takımda yeterince general var, gereksiz transfer yazın elimizi zayıflatır.@Keramettin TANRIVERDİ abi herkes transfer taraftarı olmuş.hepsi 10 numara,kanat ve forvet istiyo.ben isteyince problemdi![]()
@Keramettin TANRIVERDİ abi herkes transfer taraftarı olmuş.hepsi 10 numara,kanat ve forvet istiyo.ben isteyince problemdi![]()
Bence forvet transferine bile gerek kalmaz direk 10 numara, forvet, santrafor ve kanat her tarafı yedeklemiş olur. Trabzonspor ve fenerbahçe maçlarında çok iyi oynamıştı.borininin artısı farkli mevkilerde oynayabilmesi. adam wingbackte bile oynamış
Adam 2 haftadır gayet iyi oynuyor ters mevkide olduğunu düşünürsek eleştirmek de yanlış PVA olsa ofsayttan gol yedirmişti üstüne asist dahi yapamazdı maç gene 2-1'e kitlenirdi 2'nci gol Mata'ya değil Icardi ve Dubois'e yazılır. Yazdıklarınıza katılıyorum kıyaslama yapmak yerine destek olmak lazım yerinde oynayanlara bakınca kendisi üst seviye oyuncu gibi kalıyor.Dubois o kadar gömülecek birisi değil mariano ile kıyaslamak yanlış lines kıyası daha doğru olur daha düne kadar ömerle oynuyorduk o bölgede geçmişi çabuk unutuyoruz maalesef
Mevzunun transfer olmadığını Boey, Akerim, Kazım, Berkan, Barış, Keremden görmek lazım keza Gomis. Takımda yeterince general var, gereksiz transfer yazın elimizi zayıflatır.
Gelecek adamlar genç ya da fırsat transferi olmalı öyle yüksek maaşlı hırbolara gerek yok.
Transfer konusunda çok rahatım kimi konuşursak daha iyisini alıyorlar zaten.
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kadrodaki her yabancinin A+ kalitede olmasi beklenemez ama genel anlamda yerli oyuncularin yapamadigi seyleri yapacak oyuncular olmali yabancilar.Dubois o kadar gömülecek birisi değil mariano ile kıyaslamak yanlış lines kıyası daha doğru olur daha düne kadar ömerle oynuyorduk o bölgede geçmişi çabuk unutuyoruz maalesef
Birilerinin 30-40M euro'ya satabileceklerini düsündükleri Osayi Samuel ve Ferdi'nin gol ve asist sayilarina baksinlarDubois’yı gömüyorsunuz da adam terste oynamasına rağmen sol ayağıyla Mata’nın kafasına top attı, Boey’in kaç asisti var bir de bu açıdan bakmak lazım. 6-7 maç üst üste oynasa Dubois de iş yapar, bu oyun tarzı için biraz atletizm sorunu yaşıyor sadece.
Rashica çok faydalı bir oyuncu tekrardan form tutunca farkını yine gösterir gerçek manada kanat oyuncusu olan tek oyuncu.Vallah yazin ne istediysem yaptilar
Sadece rashicada ve seferde yanildim tersden
Birde hizli kanat istemistim baris ve rashica baya hizli cikti gerek yokmus ona
Adam 2 haftadır gayet iyi oynuyor ters mevkide olduğunu düşünürsek eleştirmek de yanlış PVA olsa ofsayttan gol yedirmişti üstüne asist dahi yapamazdı maç gene 2-1'e kitlenirdi 2'nci gol Mata'ya değil Icardi ve Dubois'e yazılır. Yazdıklarınıza katılıyorum kıyaslama yapmak yerine destek olmak lazım yerinde oynayanlara bakınca kendisi üst seviye oyuncu gibi kalıyor.