Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Keramettin TANRIVERDİ abi herkes transfer taraftarı olmuş.hepsi 10 numara,kanat ve forvet istiyo.ben isteyince problemdi:(
Mevzunun transfer olmadığını Boey, Akerim, Kazım, Berkan, Barış, Keremden görmek lazım keza Gomis. Takımda yeterince general var, gereksiz transfer yazın elimizi zayıflatır.

Gelecek adamlar genç ya da fırsat transferi olmalı öyle yüksek maaşlı hırbolara gerek yok.

@Keramettin TANRIVERDİ abi herkes transfer taraftarı olmuş.hepsi 10 numara,kanat ve forvet istiyo.ben isteyince problemdi:(

Ilkay

Ucuz yollu

Playmaker kanat
Turk solbek
Yirtici siyahi forvet

Bu dordu lazim kere lazim

Ilk puan kaybettigimizde sen isteyeceksin

Onden onlem alacaksin bu firsat varken hicbir zaaf vermememiz gerekiyor

Sampiyonluga giden yolu otoban yapmaliyiz

Eylemsizlik bizi dikenli yollara goturur

borininin artısı farkli mevkilerde oynayabilmesi. adam wingbackte bile oynamış

matayi gönderip kendisini alalım
Bence forvet transferine bile gerek kalmaz direk 10 numara, forvet, santrafor ve kanat her tarafı yedeklemiş olur. Trabzonspor ve fenerbahçe maçlarında çok iyi oynamıştı.

Ulan guingamp ve villareal yuzunden 17 bin eurodan olduk

Huzunlendim cok guzel kupon yapmistim

Ligue 2'den Georges Mikautadze yedek forvet olarak alınabilir Sefer yerine. Mertens, kanatlar ve santraforu yedekleyebilir. Tek sıkıntı ben uzun boylu biri daha iyi olabilir diye düşünüyordum ama bu oyuncu ile 1 adamla ile birden fazla bölgeyi yedekleme şansı olur. Ya da yine aynı ligden Josh Maja düşünülebilir onun da sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Böyle isimlere gitmek sanki daha doğru olur yada Kuzey liglerinden kısaca maliyeti düşük isimlere gitmeliyiz. Sefer- Anholt gibi maliyetleri yüksek isimlerden çıkmak istersen. Ben bu gün 2 gol atsa da Mata'nın da haberlerdeki ilgiler doğruysa İspanya'ya gitmek isteyebileceğini düşünüyorum.

Dubois o kadar gömülecek birisi değil mariano ile kıyaslamak yanlış lines kıyası daha doğru olur daha düne kadar ömerle oynuyorduk o bölgede geçmişi çabuk unutuyoruz maalesef
Adam 2 haftadır gayet iyi oynuyor ters mevkide olduğunu düşünürsek eleştirmek de yanlış PVA olsa ofsayttan gol yedirmişti üstüne asist dahi yapamazdı maç gene 2-1'e kitlenirdi 2'nci gol Mata'ya değil Icardi ve Dubois'e yazılır. Yazdıklarınıza katılıyorum kıyaslama yapmak yerine destek olmak lazım yerinde oynayanlara bakınca kendisi üst seviye oyuncu gibi kalıyor.

Mevzunun transfer olmadığını Boey, Akerim, Kazım, Berkan, Barış, Keremden görmek lazım keza Gomis. Takımda yeterince general var, gereksiz transfer yazın elimizi zayıflatır.

Gelecek adamlar genç ya da fırsat transferi olmalı öyle yüksek maaşlı hırbolara gerek yok.

Yahu yazinda ayni konuyu tartistik

O generaller olmadan bu cocuklara herkes sovuyordu, sovmesi normalde hocalik birsey degil bu tum buyuk takimlarda boyle generaller var bunlar oynatir gencleri
Paf takimlarla as takimlarin farkida bu

Ilkay tarzi bir beyine bu takimin ihtiyaci var ozellikle baski yedigimiz zamanlar oyle bir futbolcunun eksikligini cok hissediyoruz
Ankara sivas ve birsuru 2-1 lik macimizda yasadik bunu

Ghezzal tarzi bir playmaker kanatimiz yok
Oyle bir adam forvetlere +5 gol yazdirir

Sadece bu ikisine para bayilacagiz

Ki sefer pva fln gidince butcede aciliyor

Turk solbek ztn orada herkes hemfikir
Birde genc potansiyelli delici bir forvet
Birde yasli bir yabanci kurt stoperde fena olmayabilir her ihtimale karsi
Bunlarin ucu ucuz yollu olur

Dubois o kadar gömülecek birisi değil mariano ile kıyaslamak yanlış lines kıyası daha doğru olur daha düne kadar ömerle oynuyorduk o bölgede geçmişi çabuk unutuyoruz maalesef
Kadrodaki her yabancinin A+ kalitede olmasi beklenemez ama genel anlamda yerli oyuncularin yapamadigi seyleri yapacak oyuncular olmali yabancilar.
Bünyamin Balci / Onur Bulut gibi oyuncular icin 3-5 M euro bonservis bedeli isteniyordu yaz döneminde. Alsan satma ihtimalin yoktu zaten.

Uzun süreli ve bonservisli aldigimiz yabancilarin icinden sadece Midtsjö soru isareti.

Dubois’yı gömüyorsunuz da adam terste oynamasına rağmen sol ayağıyla Mata’nın kafasına top attı, Boey’in kaç asisti var bir de bu açıdan bakmak lazım. 6-7 maç üst üste oynasa Dubois de iş yapar, bu oyun tarzı için biraz atletizm sorunu yaşıyor sadece.
Birilerinin 30-40M euro'ya satabileceklerini düsündükleri Osayi Samuel ve Ferdi'nin gol ve asist sayilarina baksinlar ;)

Vallah yazin ne istediysem yaptilar

Sadece rashicada ve seferde yanildim tersden

Birde hizli kanat istemistim baris ve rashica baya hizli cikti gerek yokmus ona
Rashica çok faydalı bir oyuncu tekrardan form tutunca farkını yine gösterir gerçek manada kanat oyuncusu olan tek oyuncu.
Ben yazın Angel Di Maria için çok şansımızı zorlayacağımızı düşünüyorum

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam 2 haftadır gayet iyi oynuyor ters mevkide olduğunu düşünürsek eleştirmek de yanlış PVA olsa ofsayttan gol yedirmişti üstüne asist dahi yapamazdı maç gene 2-1'e kitlenirdi 2'nci gol Mata'ya değil Icardi ve Dubois'e yazılır. Yazdıklarınıza katılıyorum kıyaslama yapmak yerine destek olmak lazım yerinde oynayanlara bakınca kendisi üst seviye oyuncu gibi kalıyor.

Kesinlikle her zaman destek olunmalı eleştiri yapılır ama alıcısı bulunursa satılmalı demek çok yanlış senin de söylediğin gibi bu adam kaç kez kendi mevkisinde oynadı ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt