Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şampiyon olduktan sonra her oyuncu gidebilir.boeyde buna dahil.neden?çünkü ali turap gibi son dönemin en yetenekli sağbeki elinde olacak.ardından arda hacısalihoglu geliyo

şu an teklif ve ilgi olabilir ama kimse gitmemeli anholt ve seferovic hariç

ayrıca boeye sezonu premier lig ekipleri çökecek daha.ne lizbonu ?biraz mantık ya

Bugune kadar hiçbir oyuncu icin astronomik rakamlar telaffuz etmedim. Ancak Boey istisna olacak. 25 den asagi kapi acilmamali. Hic TR ligi falan demeyin. Cenk Tosun'lar Muric'ler ne paralar etti biliyoruz.

Boey ne eksik ne fazla, bu uzun süreli performansı atıyorum portekizin x kulubünde göstermiş olsa kapıyı min. 30'dan açarlar, yarım devre İspanya'da oynadıktan sonra hoop milli takım havuzu. Sonrası malum.

Boey ne eksik ne fazla, bu uzun süreli performansı atıyorum portekizin x kulubünde göstermiş olsa kapıyı min. 30'dan açarlar, yarım devre İspanya'da oynadıktan sonra hoop milli takım havuzu. Sonrası malum.

Portekizliler bizdeki performansını sergilemesi şartıyla soyluyorum 30 a Boeyin tek bacağını satar..
Biz o paralara hayatta satamayiz maalesef

Bugün bizim başında yazıyordu; Eğer Sporting Boey'i transfer ederse 50 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi koyacakmis.

Ali Naci küçük Udinese'nin Boey için yaptığı 8 milyon Euro'luk teklif red edildi yazdı. Yine alt sınır 12 milyon Euro olarak belirlenmiş. Bence alt sınır 15 milyon Euro olmalı
Ne var bu 12 Milyon'da ya.

Yıllardır her topçu için alt limit olarak belirleniyor, kulübün tüzüğünde falan mı yazıyor.

topcularimiz avrupayi bi görsün ozaman düsünürüz transferlerini, nelsson gibi topcu bayernde olsa 50-70den acar kapiyi. artik tokuz biz acil cahil takim yok!

Oyuncuların kariyer planlaması ve satışları için bir yönetici istihdam edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Oyuncuya kurumsal bir kariyer planlaması yaparak doğru zamanda doğru fiyatlara satışlar yapılmasını sağlayacak, hem oyuncuya hem de kulübe büyük paralar kazandıracak bir yönetici olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt