- 2 Temmuz 2011
- 138.150
- 58.952
- 5.488
18Kaç yaşında bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
18Kaç yaşında bu
Fenerliymiş. Hiç yanıltmıyorlar yahu
Giriş Yap • Instagram
Instagram'a tekrar hoş geldin. Arkadaşlarının, ailenin ve tüm dünyadan ilgi alanların hakkındaki Sayfaların çekip paylaştığı fotoğrafları ve videoları görmek için kaydol.www.instagram.com

Fenerliymiş. Hiç yanıltmıyorlar yahu
Giriş Yap • Instagram
Instagram'a tekrar hoş geldin. Arkadaşlarının, ailenin ve tüm dünyadan ilgi alanların hakkındaki Sayfaların çekip paylaştığı fotoğrafları ve videoları görmek için kaydol.www.instagram.com
ben her maçtan önce mariano-rodrigues izliyorum.ama bi daha böyle bişey göremeyeceğimi biliyorum.gerçi boey yerden pasları iyi cıkarıyo artık.Bize siyahi sprinter kanat oyuncusu lazim Mac boyunca one geçtigimiz maclarda topu götürsün son cizgiye inip Icardi ye biraksin kademede mertense biraksin baska birsey istemiyorum su an. One geçtigimiz maclari koparip götürelim
Dümdüz içe doğru çekiyor ekstrem bir bilek hareketi yok Hasan Şaş dediğin adam rakibin içinden geçmez içinde dolandırırdi topu
barıs ve yunustan kurtar bizi hasan şaş junior
yusuf sakatlanmıs yine,okanın yusufa kastı oldugunu sanmıyorum.sezon bası çok konustu yabancı sayılmasın diye ama orda bi talihsizlik ve okanın yanlıs tercihleri var.mesela şu an midsöde ısrar ediyo.yunusu 90dk oyunda tuttu vs6 milyon euro’ya alinan adam neden piyasada yok. O bolgeye Mertens’i almissin, Mata’yi almissin, yerli sayilmayan bir yabanci daha niye aliyorsun. Ustelik 6 milyon euro’ya, az para da degil.
Son macta fark atmissin ve 5 oyuncu degistirme hakkini kullaniyorsun ama Yusuf Demir sure almiyor. Madem bir oyuncuya yatirim yapiyorsun, oynatmayacagin oyuncuyu takimda tutmanin bir anlami yok.
caner doğan çok kıvrak çalım atıyo @Hayri Cund şahit baska video olursa koyarım,biz kefilizDümdüz içe doğru çekiyor ekstrem bir bilek hareketi yok Hasan Şaş dediğin adam rakibin içinden geçmez içinde dolandırırdi topu
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mizah vakti pergcaner doğan çok kıvrak çalım atıyo @Hayri Cund şahit baska video olursa koyarım,biz kefiliz
www.instagram.com
asiste yönelik oynayacak pırpır bir adamı bende isterim. elimizde rashica haricinde (o da çok süratli değil) o tip bir adam yok. o sallanınca oyunumuz düşüyor.Bize siyahi sprinter kanat oyuncusu lazim Mac boyunca one geçtigimiz maclarda topu götürsün son cizgiye inip Icardi ye biraksin kademede mertense biraksin baska birsey istemiyorum su an. One geçtigimiz maclari koparip götürelim
Oynatmadığın adam değersizleşir zaten Sergio'ya alternatif de bulamazsın ucuza. Midstjö farklı özellikleri olan bir orta saha ama düzenli oynamaya ve parçaları işletmeye alışmış, yedekten gir oyna diyemezsin.Oyuncu kazanmak önemli dediğin gibi ama 8 numara da Oliveira'nın hiçbir alternatifi yok ki benzer stilde bir oyuncu yok en yakın alternatif Baran var kısacası Olivera'nın attığı diyagonal pasları atabilecek 1 tane adamımız yok bence Yusuf Mertens'i yedekler desek 8 numara da rakip baskı anında Oliveira yokken 3'ncü pası yapamıyor. Kadıköy de çok rahat maç geçirdiysek başrol Oliveira'dır fenerde 4-5 oyuncu merkezde basarken adam sanki derbi değilmiş gibi çalımlar attı uzun paslar attı ara paslar attı eğer Oliveira yerine Midtsjö olsa bence o maçı kazanma ihtimaliz %50-50'ye inerdi.
Oynatmadığın adam değersizleşir zaten Sergio'ya alternatif de bulamazsın ucuza. Midstjö farklı özellikleri olan bir orta saha ama düzenli oynamaya ve parçaları işletmeye alışmış, yedekten gir oyna diyemezsin.
Üstüne yabancı alacaksın birilerinin kadro dışı kalması gerekecek.
Ben orta saha alınacağınj düşünmüyorum son dönemeçte hoca Mata'dan da performans bekleyecektir, yaşlı oyuncuların geç form tutması Mata'nın kötü gözükmesinde etken yoksa bu kadar da fizik kalitesi düşük olmazdı.
Yusuf konusuna girmiyorum bile ne şans verdikki ne bekliyoruz 6 maç var teki ilk 11.
Geçen sene Barış'a neler deniyordu mesela halbuki adam oynamıyordu bile, kötü maçta 10 dk girince napabilirdi yani.
timoty weaha cıkıyo abi yollarOnyekuru ADSde kötü oynuyor son dönemde.
Forvetsiz yapıda formu iyice düştü zaten arada bir en uçta kendisi oynuyor. Kolay marke edilince de hiçbir esprisi kalmıyorOnyekuru ADSde kötü oynuyor son dönemde.