- 1 Haziran 2015
- 27.751
- 19.284
- 2.148
barış'ı forvet rotasyonuna ekleyip sefer'in kovulmasından açılacak kontenjanı sağ kanada harcayalım
bir tane driblingi, hızı olan adam isterim.
bir tane driblingi, hızı olan adam isterim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi timoty weah diyorum anlamiyolarbarış'ı forvet rotasyonuna ekleyip sefer'in kovulmasından açılacak kontenjanı sağ kanada harcayalım
bir tane dribligi, hızı olan adam isterim.
Yerli sol bek kanat rotasyonunda yabancı kullanmak açısından çok önemli. Kazımcan uğur çiftçi falan bir şekilde çözelim artık orayıSezon başından beri belli kanat ihtiyacımız olduğu günaydın herkese, sol bek filan hikaye maç çözecek kanat lazım.
Verdigin örnek olarak cizgiye inip pasi Icardiye vermek önemli. Onyekuru o son pasi verecek adam degildi bence. O isi Rodriquez iyi yapiyordu.Bize Onyekuru lazım ya
örnek olarak
2017-2018 rodriguez olsa şuan icardiyi coştururduVerdigin örnek olarak cizgiye inip pasi Icardiye vermek önemli. Onyekuru o son pasi verecek adam degildi bence. O isi Rodriquez iyi yapiyordu.
Garry tarzı bi oyuncu olsa, o sezon onun gösterdiği performansın yarısını gösterse ikinciye aramızda 15 puan falan fark olur muhtemelenVerdigin örnek olarak cizgiye inip pasi Icardiye vermek önemli. Onyekuru o son pasi verecek adam degildi bence. O isi Rodriquez iyi yapiyordu.
Verdigin örnek olarak cizgiye inip pasi Icardiye vermek önemli. Onyekuru o son pasi verecek adam degildi bence. O isi Rodriquez iyi yapiyordu.
Bize Onyekuru lazım ya
örnek olarak
Ben söyledim en çok burdaMotz'a hak verdim
Kanat istiyorum
tamam sana hak verdimBen söyledim en çok burda