Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte kulüp yönetmek basit gibi gözükebilir ama öyle değil. İlhan Cavcav Avrupa'da dahi bir dönem başarı yakaladı istikrarlı hatta küme düşme hattından uzak dönemlerle orta sıralarda bir takımı varken şu an Gençlerbirliği'nin düştüğü durum gerçekten yazık kasada tonla para olduğu söyleniyordu. Geçenlerde parasızlıktan Arda Güler'in %20 hakkı için 2.5 m euro paraya bozdurdular gerçi bunu doğru yaptılar sene sonu 5 m euro'ya gider %20'si 1 m euro yapardı 1.5 m euro fazladan kazanmışlar. :asd:

Arda'yi iteler bunlar yakinda Italya'ya.

O degilde, dede'ye ne kadar veriyor bunlar, Umut ?

Portekiz basını ilk geldiği dönem 7 m euro net ücret demişti bonusları belli değildi.

Ohhh yarasin belli oldu neden 1 sene sozlesme yaptigi :)

Kisa calisip buyuk cakarim demis bunlarda "olur abe" diye atmislar imzayi burada da "hep boyle calisiyormus diyolla" diyordu basin bikbikbik yapiyordu :)

Maçı anlatan Ali Ferahbot sanıyorum. O dönem best fm'de çalışıyormuş sesi de çok benziyor. Fenerli biri olsa Denizli'nin golünde öyle bağırması zordu.
evet ali ferahbot anlatan.o gun best fm dinleyenlere Allah sabır versin,yayından sonra serdar sizlerle olacak diyo,o serdar fanatik fbli benim bildiğim

ben hiçbirine güvenmiyorum:mad:

Güven, güven.
İlla ki olur. Sosyal medya karışmaması elimizi masada kuvvetlendiren bir durum. Üç olan adamı beşe kitlemezler en azından.
Okan hoca da dedi zaten, belki çok sükseli isimler olmayabilir ama gelecek kişiler verim verecek isimler olacaktır. Yaza daha güzel olur her şey. Şampiyonluk gelsin de.

İlk defa bir transfer döneminde sosyal medyada baskı oluşmadı. Bu çok önemli bence. Hem sahadaki oyunculara güven var hem de yönetime.
inşallah bu güven transferde fiyaskoya dönüşmez ama. Fazla rahatlık bizim camiaya iyi gelmiyor kaos ve baskıyla yaşamaya alışmışız

inşallah bu güven transferde fiyaskoya dönüşmez ama. Fazla rahatlık bizim camiaya iyi gelmiyor kaos ve baskıyla yaşamaya alışmışız

O maç maç ve tff ile olunca öyle ya.
Kendi kendimize kaosa lüzum yok.
Rahatlık olduğunu düşünmüyorum ama sükseli işler de şahsım adına beklemiyorum zaten. Birileri gitmeden gelme işi olmaz gibi. Belki birden fazla aday varsa bütçe ve ihtiyaç dahili masaya yatırılıp konuşulduğu için beklenebilir. Şu anki kadro iş gördüğü için de bir rahatlık var tabii. Yine de TS maçına tam olsak güzel olur.

Bu maci Balikesir'de izlemistim. Hulem Sergen gece gece nostalji yaptiriyorsun adama :( .
farklı kazandıgımız maclarda bile stresliyim.7-0 aldıgımız basaksehir macını bile rahat izlemedim ben.ama 2015te deplasmanda 2-0 aldıgımız akhisar macını çok rahat izledim.yerimden kalkmadım.üstelik melo ve hamit yoktu o mac.selçuk o kadar mükemmel oynadıki rahat ettim

farklı kazandıgımız maclarda bile stresliyim.7-0 aldıgımız basaksehir macını bile rahat izlemedim ben.ama 2015te deplasmanda 2-0 aldıgımız akhisar macını çok rahat izledim.yerimden kalkmadım.üstelik melo ve hamit yoktu o mac.selçuk o kadar mükemmel oynadıki rahat ettim

Bir de o donem Altay bize ters geliyordu... Puan birakiyorduk aklimda oyle kalmis, bak donup bakmadim google'a. Bu mac ile guzel cevap vermistik. Bazi maclar iste rahat izlerken zor skor, bazilarinda ise tam tersi bende ne yalan soyleyeyim bu yasima kadar izledigim en rahat fener maci gecenki macti. Hissiyat sanirim :)

Bir de o donem Altay bize ters geliyordu... Puan birakiyorduk aklimda oyle kalmis bak donup bakmadim google'a. Bu mac ile guzel cevap vermistik. Bazi maclar iste rahat izlerken zor skor, bazilarinda ise tam tersi bende ne yalan soyleyeyim bu yasima kadar izledigim en rahat fener maci gecenki macti. Hissiyat sanirim :)
bu biraz takım ve futbolculara baglı.o akhisar macında herkes ortasahanın bizi mahvedecegini düşündü.selcuk ogün defansif acıdan mükemmeldi.akhisarın pozisyonu da olmadı,o kadar tehlikeli takımken bi de.lider ve maç kazandıracak futbolcu sart her zaman

O maç maç ve tff ile olunca öyle ya.
Kendi kendimize kaosa lüzum yok.
Rahatlık olduğunu düşünmüyorum ama sükseli işler de şahsım adına beklemiyorum zaten. Birileri gitmeden gelme işi olmaz gibi. Belki birden fazla aday varsa bütçe ve ihtiyaç dahili masaya yatırılıp konuşulduğu için beklenebilir. Şu anki kadro iş gördüğü için de bir rahatlık var tabii. Yine de TS maçına tam olsak güzel olur.
Ama yine de fazla rahatlık zamanında alınmayan önlemlerle ilerde ipin ucunun kaçmasına sebep olabilir. Sol bek, ortasaha,stoper ve kanatta alternatifler gerekli bence çünkü sefer, pva,yunus, miço randıman vermiyor. Kazımcan ve emrede de sürekli sakatlanma durumu var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt