Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben şahsen Güray Vural Uğur çiftçi amir haciahmedovic ismini de yazamiyorum bu tarz oyuncuların peşinde olduğumuzu düşünmüyorum Mertens Torreira İcardi gibi adamlari alan takım şampiyonluk yolunda bu oyuncuların peşinde koşmaz ben Mert Muldur felan anca keser

Salim Manav: "Amir Hadziahmetovic ile ilgili çok önemli bilgiler gelmeye başladı."

bjk ibreyi zajc'a çevirdi herhalde, amir bitebilir

Salim Manav: "Burnley teknik direktörü Amir Hadziahmetovic'i Karagümrük-Konyaspor maçını bizzat stad da kendisi izlemiş. Burnley ve Beşiktaş resmi vermiş oyuncu şu an İstanbul da dün akşam saatleri yönetimle görüşme yapıyor ben gitmek istiyorum önümü açın diyor."

Oyuncuyu Şenol Güneş çok istiyormuş fakat oyuncu da bizi istiyormuş muhtemelen şu ana kadar çözülmemesinin sebebi bizi istemesi olabilir.

Salim Manav: "Gaziantep de Erol Bulut'la yollar ayrılmış. Tek bir başkan adayı var göreve geldikten sonra ayrılık gerçekleşecek Erol Bulut gittiği an Sergen Yalçın gelecek."

Bu haberler umarım jk çalım attı demek için kurgu değildir. Ben şahsen bu vibei aldım 😏

Salim Manav: "Başakşehir Smolov transferi olmuyor muhtemelen Seferovic Başakşehir'e gidecek ayrıca Seferovic Kasımpaşa'ya da önerilmiş. Seferovic gidemezse santrafor da transfer edilemiyor. Fofana transferi için Erden Timur'un da İngiltere'ye gideceği söyleniyor hatta şu an çıkan isimlerin dışında ben bir isim daha duydum Myron Boadu bu isim hakkında da gelişmeler olabilir."
Boadu cok güzel olur. Sprinter teknik yüksek adam

Midtsjö alındığı bonservis bedeline yakın bir fiyatla yollanır ve Hadziahmetovic gelirse fena olmaz. Ama orta sahada eksilme olmadan bu transferi biraz lüks buluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt