- 27 Ocak 2010
- 132.225
- 97.315
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamı İstanbul'a davet edip, plaket felan vermeliyiz çok büyük karakter bizde kısa süre çalışsa da yaşattıkları unutulmaz. Kazandırdığı şampiyonluk öyle böyle şampiyonluk değildi o dönemki fener ligde 2 yıl üst üste şampiyon olmuştu, kadroları ligin çok üstündeydi statları sayesinde gelirleri diğer kulüplerden çok çok fazlaydıben bosuna mı 2006ya taktım.kan çekiyo kan.sarı kırmızı Galatasaray atkısıyla gerets
Zagreb alır orsic yerine@Sami Karakoç
![]()
Brekalo in der Transferklemme: Schnappt ihm Lazovic den Monza-Platz weg?
Der VfL Wolfsburg bereitet sich auf die zweite Saisonhälfte in der Bundesliga vor, nur Josip Brekalo fehlt dabei. Der Kroate will weg, steckt aber womöglich in der Transferklemme.www.kicker.de
Monza seninki yerine Lazovici almayi istiyormus. Brekalo Plan B mis. Simdilik tek Getafe, Sociedad ve Dinamo Zagreb ilgileniyormus, ama hicbiri simdiki 3 milyon brüt maasina benzer maasi vermezmis.
Inanilmaz ya o foto nasil sizar
Sezon başından beri böyleler ya onların gözünde biz sıradan bir Anadolu takımıyız kendileri Man CityFblilerin twitlerini gordum ne havaya girmisler bunlar boyle
Ezecegizler, farklar, jj gsyi yok edecekciler, bizim kadronun umraniyesporla esdegerligi kendi takimlari prime realligi
Hey yavrum hey
olurmu dersin?Muslera
Boey Caglar Abdul Kazim
Torreira Oliveria
Di Maria Mertens Rasit
Icardi
ben bosuna mı 2006ya taktım.kan çekiyo kan.sarı kırmızı Galatasaray atkısıyla gerets