Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan buruk ve erden timur bulur yine bi seferovic,midsö,mata.aboubakar falan bize ters

ben bosuna mı 2006ya taktım.kan çekiyo kan.sarı kırmızı Galatasaray atkısıyla gerets

Bu adamı İstanbul'a davet edip, plaket felan vermeliyiz çok büyük karakter bizde kısa süre çalışsa da yaşattıkları unutulmaz. Kazandırdığı şampiyonluk öyle böyle şampiyonluk değildi o dönemki fener ligde 2 yıl üst üste şampiyon olmuştu, kadroları ligin çok üstündeydi statları sayesinde gelirleri diğer kulüplerden çok çok fazlaydı

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zu Leeds diyorlar. Bonservis 30-40 milyon arasiymis.

francesco camarda bu kadar ön plandaysa,10 numarada oynayıp gol rekoru kıran,düzinelerce asist yapan furkan koçak nerelere gelecek,göreceğiz

Bu weg kiralık idi di mi sezon sonuna kadar, annem de geçen, ben evde Ah Onye olacaktı cart curt deyince geri alın dedi devre arası, kiralıkken olmaz dedim shgnjm

Cidden bu olabiliyor mu. Kesin bir madde vardır da. Ama yine de devre arası olması garip. 🤣

@Sami Karakoç

Monza seninki yerine Lazovici almayi istiyormus. Brekalo Plan B mis. Simdilik tek Getafe, Sociedad ve Dinamo Zagreb ilgileniyormus, ama hicbiri simdiki 3 milyon brüt maasina benzer maasi vermezmis.
Zagreb alır orsic yerine

su piyasada hemen hemen her mac hatasiz oynayan, genc olgun, hava toplarinda rakipsiz olan stoperin degeri degil 20 en az etmeli 40 etmeli. nelsson!

Bizim niye fw transfer haberleri kesildi yaw?
Dembele olmadı gibi de inşallah bu süreçte alternatif isim de bulmuşuzdur. Belotti falan fistan bence olmaz ya. Gomis'in gencini bulun. Yırtıcı bir forvet olmalı.

Fblilerin twitlerini gordum ne havaya girmisler bunlar boyle 🤔😁

Ezecegizler, farklar, jj gsyi yok edecekciler, bizim kadronun umraniyesporla esdegerligi kendi takimlari prime realligi

Hey yavrum hey

Fblilerin twitlerini gordum ne havaya girmisler bunlar boyle 🤔😁

Ezecegizler, farklar, jj gsyi yok edecekciler, bizim kadronun umraniyesporla esdegerligi kendi takimlari prime realligi

Hey yavrum hey
Sezon başından beri böyleler ya onların gözünde biz sıradan bir Anadolu takımıyız kendileri Man City

Muslera
Boey Caglar Abdul Kazim
Torreira Oliveria
Di Maria Mertens Rasit
Icardi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt