Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arasinda onlar oraya sukseli bir isim alamaz mevcut mali yapilari ile. Gonderirler mi Kessie'yi bilemem.
Blaugrana'yı takip ediyorum memnun değiller aldıkları oyunculardan genel olarak. Onların kıstası bizden çok yüksek oyuncu kalitesi olarak. Bir de çok gol yediler geçtiğimiz transfer sezonunda. Mazraoui'yi falan Bayern'e kaptırdılar. Kessie kalsa bile o bölgeye takviye yaparlar rotasyonları zayıf çünkü. Milan'da müthiş bir adamdı baktım gözden de düşmüş bizim takımda hayal ettim de ciddi anlamda şampiyonlar ligi takımı oluruz gibi geldi fırsat doğarsa.

içerde rahat maçlar kazandıgımızda dedi:mad:bu imkansız diyorum anlamıyor beni

1673283591235.webp

İcardi sağlıklı olduğu yerde Abu onun kramponlarını taşır.

Gelsin isterim ama o herif biraz sıkıntılı yedek oturunca sorun çıkaracak takımın huzurunu bozacak.

Daha kanat forvet tarzı bir oyuncuya ihtiyacımız var bizim bence.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

alanya önde o saçma sapan futbolla bunlar nasıl gol attılar teseye

şereften (şerefli 3.ler bizi üzmeyin diyenler) söz edenlerin onlarla sözleşme uzatmamak için 15 maç yalandan oynamayan abubakarı köpek gibi istemeleri ne yaman bir çelişkidir

Icardi yokken ne kadar kısır bir takim oldugumuz ortada. Ona gore transferler yapilmali.

tuhaf transfer haberleri dönüyor.hiçbirine itibar etmeyiniz.heleki ertan süzgün gecen yazdan sonra hiç güven vermiyor:crushed:

gurbetçi oyuncular ve iyi yabancılar gelecek kanımca:sneaky:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt