- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Çok teknik olmasına gerek yok şu tempoyu bulacak bi orta saha lazım takıma
Cok iyi fiyata kitledik. Vazgecirmek icin ugrasti bizimkiler neyse ki herif kafaya koymustu gitmeyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok teknik olmasına gerek yok şu tempoyu bulacak bi orta saha lazım takıma
Hani nerde lütfen söyleyin
Bu aziz behiç kaç yaşında yav kendimi bildim bileli herif top oynuyorAziz Behich bu güne kadar ne yapmış bize ne katkı sağlayabilir. Devşirme oyuncularla devam edelim daha iyi. Yedek adı altında hiçbir işe yaramayacak adamları doldurmanın anlamı yok.
32 onun icin geliyorsa kiralik gelsin yoksa elimizde patlar.Bu aziz behiç kaç yaşında yav kendimi bildim bileli herif top oynuyor
yasak yasak
Kerem 30 gol 30 asist yapsada yaranamaz, en önemli hücum silahın kerem defansif zaaflarıda olsun bi zahmetRashica alınmalı evet ama solada bi adam şart kerem iyi gidiyor ama oyun zekası düşük top eziyor sürekli kaptırıp atak yediriyor bize
Kesinlikle katılıyorum viscaya benziyor biraz oyun tarzı bence tapusunu alsak aidiyet duygusu olanda bi topçuRaschica Norwich’in Morutan’ı, bakalım kaça koparabiliriz. Şuana kadar istatistikten çok oyunumuza dinamizm ve tempo katıp xG’ye destek oldu, en iyisi şimdiden söz kesebilmek. Sezon sonu piyasası kesin kızışır, Ghezzal’a dönmeden halledelim
Ağlasın deyyus bal gibi de nelsona faul var o pozisyonda herkes susuyordu bizim hakkımız yenirken şimdide sussunlarBirazdan Rıza konuşacak sıkı tutunun