Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Meksika basını Omar Campos iddiaları konusunda ciddi. 4,5 milyon dolarlık bir tekliften söz ediyorlar, kabul edilebilirmiş.
Biraz sakar 1 oyuncu reis.Penaltı yaptırdığı ve ofsaytı bozan oyuncu olduğu pozisyonlara denk geldim bu öyle 2-3 defa olan da 1 hata değil.Belki de gitmek için yapıyodur bilemem ama defansif açıdan bu yönden çok sakar 1 oyuncu..

Meksika basınının hemen hemen her kalemi bugün detaylı bir şekilde omar campos haberi girmiş

Nasıl bir eleman acaba bilgisi olan var mı ? Yeni Alex Telles olabilir mi ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Telefonu değiştirdim play store da forumun uygulamasını bulamadım yardımcı olur musun? @Alper Altun

Benim bildigim okan buruk herkes yerli sol bek beklerken yabanci aldracak. Yarim sezon icin transfer yaptirmaz. Emre tasdemir ile idare eder. Nasilsa biliyor gelecek sezon yabanci kurali kalkacak. Bu yüzden campos sesleri.

Norwich baya düsüse gecmis ve hocalarini kovmuslar. Hamburgun antrenörünü istiyorlarmis. Bu sene anca Playoffslara kalirlar. Direk cikamazlar gibi duruyor. Cikamazlarsa Rashicayi herhalde salmayi kabul ederler.

İcardi'yi antrenman fotoğraflarında göremedim hala ya, Ankaragücü maçında 30dk falan oynayabilse keşke

Norwich baya düsüse gecmis ve hocalarini kovmuslar. Hamburgun antrenörünü istiyorlarmis. Bu sene anca Playoffslara kalirlar. Direk cikamazlar gibi duruyor. Cikamazlarsa Rashicayi herhalde salmayi kabul ederler.

rashica 8 milyon etmez

besiktas basak maclari harici diger maclar kötüydu

biraz zaman vermek lazim hemen cullanmamak gerek

Eyüpspor Dia Saba ile antlaşmışlar muhtemelen gelecek senenin takımını kuruyorlar. Geçen sene çıkan takımlara bakınca şimdiden bu derece hamleler yapıyorlarsa kalıcı olmak istiyorlardır. Stadyumlarında da çalışma yapılıyor kapasiteyi arttırıyorlar kendi stadyumlarında oynayacaklar.

agoume
luis alberto
dembele veya depay
eyüp aydın
can uzun
yusuf kabadayı

yeterli:sneaky:

Behich + Yabancı forvet bu iki takviye yeterli olur diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt