Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Miço ya bukadar yüklenmeyin, adam akıllı istikrarlı oynayamadıki garibim, 2 sakatlık yaşadı, yanında Berkanla oynuyor, aynı enerjisi ile oynayan 2 oyuncu. Ortaya akıl koyan ssğlam bir orta sahanın yanında tamamlayıcı bir oyuncu bunlar.
yok aga midsöden olmaz,biz agoume lazım

Açık konuşmamız gerekirse 12 transfer lazım

Ross ve Yusuf oynayabilecekleri bir kulube kiralanmali. Pva, Sefer ve Mata dehlenmeli. Yerlerine bir adet yerli sol bek ve stoper. Yabanci orta saha, 10 numara ve forvet guzel olur.

Flop olmayan Bodo’lu yok herhalde. Bulmuşlar yollarını, Solbakken ne yapacak bakalım

Behich hamlesi şart, Kazımcan'ın en az 1 aylık daha sakatlığı var ve Emre Taşdemir 2 maç üst üste çıkaramıyor. Bu bölgeye Behich gelirse Kazımcan da dönünce iyi bir rotasyon sağlanır hem Kazımcan dönene kadar Behich kurtarır orayı.

al sana genc yetenek.kerem ve yunus şunu izlesin.27.saniyeden itibaren asisti ve 1.29dan itibaren golü.asist yaparken topu ayagından cıkarması ve gol vurusu @Hayri Cund reis aydın gibi zor gelir

Peşimdesin ondan dedim

Kimi istiyon solbek

Bir futbolcu performansına göre tuttuğu takımını bırakma isteğine takıldım sadece.
Rashica zaten formsuz. Oliveira ve Icardi gibi çok iyi anlaştığı adamlarda yoktu. O yüzden pek ümidim yoktu bugün. En azından asistini de yaptı bugün. Bir sonraki maçta coşar umarım yeniden.
Boey’in solbek versiyonu istiyorum.

çok pis geretsi özledim.ne adammıs:cry:

Bir futbolcu performansına göre tuttuğu takımını bırakma isteğine takıldım sadece.
Rashica zaten formsuz. Oliveira ve Icardi gibi çok iyi anlaştığı adamlarda yoktu. O yüzden pek ümidim yoktu bugün. En azından asistini de yaptı bugün. Bir sonraki maçta coşar umarım yeniden.
Boey’in solbek versiyonu istiyorum.
Ben biraz iddialıyım maçı aldırır dedimmi aldırır,bu topçu tutar dedimmi tutar,çöp dedimmi tutmaz,aksi de var tabide nadirdir, takım bırakma işi şaka zaten öyle diyince bırakılsa keşke :)

Ayrıca raşits formsuz falan değil sakatlıktan çıktı ve her maç full oynuyor nerdeyse ikardi gezip tozarken ona rağmen skora veya oyuna genellikle dokunuyor

Aziz Behich, Van Boomen, Dembele gelmesi şart Dembele şu an olmuyorsa başka bir biri gelmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt