Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alper abi hep geriden geliyo,abi dzeko bugun gol bile atmış:crushed:

Dzeko İnter'de 11 başladı hatta gol attı bugün.
Bugun sayesinde kazandilar, normalde Lukaku ve Martinez var zaten. Ayni bizdeki Gomis gibi herif normalde 3. forvet olmaliyken kagit uzerinde mecbur cogu mac 11'de oynuyor. Lukaku'nun sakatligindan faydalandi aslinda ama Lukaki geri dondu artik her mac oynar mi bilemiyorum.

FlpHCByXkA8EtvR

Bugun sayesinde kazandilar, normalde Lukaku ve Martinez var zaten. Ayni bizdeki Gomis gibi herif normalde 3. forvet olmaliyken kagit uzerinde mecbur her mac 11'de oynuyor. Lukaku'nun sakatligindan faydalandi aslinda ama Lukaki geri dondu artik her mac oynar mi bilemiyorum.

Sözlesmesini uzatmasi icin konusuyorlarmis ve maasinda indirim yapmaya hazirmis. Öyle adam bize gelmez bence

Toksik taraftarların takımı takibi bırakması en büyük transferimiz olur şampiyonluk yolunda.

Seferovic - Mata - Pva gönderilmeli diye düşünüyorum.

İcardiye güven olmuyor Gomis'te yedek golcü kalabilir ama baba bi forvet lazım oraya atletik fizikli Dembele tarzı.

Oliviera'nın malesef yedeği yok ne Mitsjö ne de Berkan olmuyor bugün ki maçta da gördük topu ayağımızda tutamadık. Van Den Boomen hem 27 yaşında hem sene sonu free kesinlikle kaçırmamak lazım. Mata'dan çıkıp yabancı hakkımızı burda kullanabiliriz. Yada Yusuf Demir'i kiralayabiliriz.

Sol beke Rıdvan olmuycak gibi zaten o da yeni sakatlandı durumu ney belli değil Türk hakkımızı da burda kullanıyoruz Aziz Behic şart oldu.

Aklıma geldi de bizde kronik bir sorun var sol ayaklı fiziği zayıf ama teknik yetenekli olan sağ kanatlar bizde tutmuyor arkadaş.

Yunus - Morutan - Yusuf
Üç topçuda aynı tarz benzer stilde oyuncular bir türlü olmadı mesela.

Ama sağ ayaklı sağ kanatlar oluyor Feghouli - Rashica mesela.

Miço ya bukadar yüklenmeyin, adam akıllı istikrarlı oynayamadıki garibim, 2 sakatlık yaşadı, yanında Berkanla oynuyor, aynı enerjisi ile oynayan 2 oyuncu. Ortaya akıl koyan ssğlam bir orta sahanın yanında tamamlayıcı bir oyuncu bunlar.
Yabanci oyuncularin özel yetenekleri olmasi gerekiyor ve bir sekilde fark yaratmali. Ilk maclarinda dribblingleri iyidi ama sakatliktan midir nedir adim atacak hali yok. Ciddi bir yükleme yemis olabilir. Orta sahada alternatiflerimiz kisitli oldugu icin lazim olan maclarda is yapmasi bekleniyor.

Torreira kötü topçu değil ama benim takımda gormek istediğim tarzda bir adam değil. Bize pozisyon bilgisi yüksek alan kaplayan dominant bir 6 numara lazım. Bu lige bu tarz adamlar gidiyor. Ne Berkan ne torreira ne miço böyle değil. 2020 Souza lazım bize
Gereksiz diye düşündüğümüz Arao, şu an FB nin en önemli oyuncularından biri oldu. İki kişilik alan kapatıyor herif...

van den Boomen zaten dunden gelmeye razi ustelik gecen sezon super bir form yakalamisti. Konusunu da actim duran top ustasi olarak alinabilir diye o zaman daha Oliveira gundemde yoktu. Bencede mantikli olur baska oyuncu bulunamazsa. Once kontenjani bosaltsak iyi olur en az 2 yabanci oyuncu gonderebilsek devre arasinda dogru hamleler yapilabilir.

Yedek olarak gelmeyi sorun etmeyecek o zaman ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt