Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Taşdemir ve Kazımcan Karataş kendileri için hazırlanan özel program dahilinde çalıştı.

- Galatasaray antrenman raporu

Tasdemir Hafif adale yaziyordu raporda degil mi? Oynayabilir cidden

Seneye birinci forvetimiz için Dembele, Jovic, Ben Breton Diaz, Bruno Petkovic, Ihenacho gibi adayların olabileceğini düşünüyorum. Benim tercihim Dovbyk, Sobolev gibi biri olurdu ama Dovbyk devre arası transfer döneminde iyi bir rakama alıcı bulur herhalde keşke devre arası biz alabilsek ama zor hatta imkansız gibi. Devre arası gelecek ve gelecek sezonda 2. forvetimiz olabilecek isim için Shamar Nicholson, Carlos Vinicius ve bir ihtimal Cornelius olma ihtimali olabilir gibi geliyor bana eğer Dembele'yi devre arası halledemezsek.

7 numaralı futbolcu formamı vermem dedi diye forması elinden alınıp kulüpten kovuldu.

Abubakar ve Talisca birbirine girdi.

Herif daha oynamadan kulübü karıştırmış yav, oynayınca neler olacak allah bilir.

Emre Taşdemir ve Kazımcan Karataş kendileri için hazırlanan özel program dahilinde çalıştı.

- Galatasaray antrenman raporu

Tasdemir Hafif adale yaziyordu raporda degil mi? Oynayabilir cidden
musap o lüks araba senin mi Allah askına söyle

furkan kocakların takımında böyle manyak bi solbek,solacıgımızvar.harika tekniğe sahip ama sezon basından beri ben maçlarda görmedim.bi bakayım neden oynamamış.bu cocuk direkt avrupa yapar.çünkü ergun penbenin zarif tekniğine ve sol ayagına sahip.şimdi baktım da u16ya yükselmiş lan cocuk vay be.yası 14

ya sen 2019 yazında lüks bi aracın önünde poz vermedin mi,instagramdan aldıgın vintage bi ürünü üzerine giyip?musap aydınlı diye birini etikeletmişti o vintage ürünleri satan instagram sayfası.bende bu forumdaki musap herhalde dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt