Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aklıma Giresun, Alanya maçları geldi bedavaya verdik.

Kayseri de kötüydük

SM-A515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alanya maçı kadar yakan maç yok beni son zamanlarda. Yani 5-0 bitecek maçta puan kaybettik.

Giresun'da takım çok yeniydi daha çok başlardaydık normalde berabere biterdi bireysel hatadan mağlup olduk.

Arada bir de Trabzon maçı vardı onu bile alabilirdik Mertens çok net kaçırmıştı.

Kayseri maçını Okan hoca verdi. Aynı anda takımın Mata, İcardi ve Sergio'yu taşımasını bekledi. Tabi ki içimizden geçtiler ilk yarı.

Fakat o maçta bile puanı kurtarıyorduk. Abdülkerim biraz dikkatli davransa çok net bir kafa golü kaçırdı onu atsa 1 puan alıyorduk.

Son düzenleme:
işte geldim,burdayım
baby_1f476.webp

In:
Forvet
Yedek stoper
Sol bek

Out
Ross (kira)
Kalmasını isterim ama Eğer hoca oynatmayacaksa Yusuf (kira)
PvA

bu adam böyle paslar atmısken biz nasıl daha farklı kazanamadık arkadaşlar?bi de 1.00'da keremin önüne atılan topta ne oldu?ofsayt mı?kerem harcadı mı pozisyonu?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ivedilikle zenci,parçalayan forvet almalıyız bu takıma

1673271113303.png

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile transferi duyuran Tuzlaspor, bir dönem Porto, Marsilya, Stoke City gibi takımlarda forma giyen Giannelli Imbula'yı transfer etti.
Bonservisi için 51 milyon Euro harcanmıştı
Son olarak Portekiz Ligi'nde Portimonense SC forması giyen Imbula, 14 maçta forma giyerken gol veya asist katkısı sağlayamadı.
Ön libero ve merkez orta sahada görev yapabilen 30 yaşındaki yıldız, geçmiş dönemdeki transferlerinde bonservis bedeli olarak toplam 51 milyon Euro ödendi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5-6 milyon isterler, gerek yok. Kaldı ki barış Alper forvette bu performansı verirken forvete gerek yok, geçen hafta kesin forvet alınmalı demiştim ama barış fikrimi degistirdi, bence kesin yerli sol bek, bir de 8 numara alinabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt