Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar Samete nasıl 4 m euro verdi diyeceğim de konu fener olunca anormal de gelmiyor hele ki Abdülkerim + Talha'nın toplam bonservislerine Samet'i almakta gerçekten imkansız bir şey bunu da başarmışlar. Hafta sonu antep deplasmanında puan kaybedelerse iç sahadaki ilk maçta samet transferinin açıklanmasıyla beraber o gün stad karışır istifa sesleri yükselir muhtemelen de daha da toparlayamazlar. :asd::asd:
O kadar para harcayıp kurdukları stoper rotasyonu samet,serdar,gustavo,szalai ve solak bi adam daha vardı o ,inanılmaz gerçekten

Bi öncesi sadık,lemos,rami,tisserand falan

150 adamdan bi kim min jae tuttu heral

Erden başkan varken ben Anadolu'dan genç oyuncu ve bu dönem mecburi olan sol bek dışında transfer yapacağını zannetmiyorum. Adamin kendine göre bir planı var. Ayrıca bir taraftar. Oda bizim gibi ligte kim iyi, kim büyük takimda iş yapabilir az çok kanaat getirebilir diye düşünüyorum. İstedikleri doğru ise başka kapıya denilmelidir. Kirakliklarin yıllıklarıni bile bize kitlemeye kalkarlar.

O kadar para harcayıp kurdukları stoper rotasyonu samet,serdar,gustavo,szalai ve solak bi adam daha vardı o ,inanılmaz gerçekten

Bi öncesi sadık,lemos,rami,tisserand falan

150 adamdan bi kim min jae tuttu heral
Ellerinde o kadar stoper varken Sameti de aldıklarına göre demek ki 3'lü oynamaya devam edecekler. :asd::asd:

Bize kiralasınlarda 1 aylığına sol bek yapalım bari

35 yaşındaki, defansif yönden çok zayıf Güray ile uğraşmak yerine 6 aylığına Halil' i kiralayalım solbek olarak...Daha genç, daha güçlü ve fırlak. Önceden solbek oynamadıysa da burada öğrenir, Güray kadar savunma yapabilir nasıl olsa...

Edit: Senin cümleyi sonradan farkettim; aklın yolu bir gibi olmuş...

Transferler sol bek dışında yedek ağırlıklı olmalı bence. Iyi takımı bozmamak lazım

yine girme çıkma haberleri gelmeye basladıgına göre transfer dönemi geldi demektir

Maclar ortama 105 dakika olmaya basladi. Mutlaka transferler yapilmali.

Sol bek Marcello gelmelidir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

200w.webp
200w.webp

Şan şöhret para pul,hepsi gelir geçermiş
Bir ömür bir yaşam bir sevdaya bedelmiş
Hoş bir seda kalsın benden size yadigar
Depayla şampiyon olacak Galatasaray

Haji Wright konusunda uygun şartlarda anlaşabilirsek güzel transfer olur ki bence transfer olma ihtimali var. Icardi, Haji, Gomis hatta Barış yıpratıcı bir hattımız olur. Haji maliyeti tabi öyle 8.5 m euro olacaksa olmamalı ama orta noktada buluşulabilecekse iki takıma da fayda sağlayan bir anlaşma yapılabilir mesela 4.5 m euro + Yusuf Demir kiralık + Ross kiralık + Seferovic kiralık hem Nuri Şahin hocaya 2 tane gencimizi emanet edebiliriz hem de Antalya açısından güzel katkı sağlayacak 3 oyuncu olur. Hatta şöyle bir şey daha var Jankat'ı kiralık olarak da Antalyaspor'a verebiliriz kaleci sorunu yaşıyorlar.

Haji özelindeyse yaşı genç ve potansiyeli büyük bir yatırım olarak görebiliriz tabi dediğim gibi maliyet konusunda uçmamak lazım eğer şartlar uyarsa fazlasıyla katkı verecektir. Ligimizde Abdülkerim klasmanında alınabilecek 2 futbolcu var bunlardan biri Amir Hadziahmetovic diğeri de Haji Wright...

Spor gecesi 1 numara Uğur Çiftçi diyor, seneye değişecek aptal bir kural yüzünden kimlere kaldık şaka gibi bir durum..

Nerde yaziyor sevmedigi?
Futbol izlemeyi pek sevmediğini söylemişti daha önce. Uzun yıllar futbol oynamasını istediğim birisi 33 yaşında emekliği olduğu için de öyle yazdım. Yoksa yazı içinde zaten hayalini kurduğum, sevdiğim sporu yaptığım için inanılmaz şanslı hissediyorum yazmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt