Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz sol beki alana kadar kazimcan iyilesir. Iki haftasi gecti zaten.

Futbol izlemeyi pek sevmediğini söylemişti daha önce. Uzun yıllar futbol oynamasını istediğim birisi 33 yaşında emekliği olduğu için de öyle yazdım. Yoksa yazı içinde zaten hayalini kurduğum, sevdiğim sporu yaptığım için inanılmaz şanslı hissediyorum yazmış
Ben de zaten oyle bir sey yazdigini gormedigim icin biraz sarkastik sekilde sormustum. Cevap icin tesekkurler.

ben maçı izlemedim.rashicaya kötü oynadı demişlerde sözlükte,iyi top tasımıs özette.barıs alper ve mertense pas cıkarmış yine asistlik.bi de kaleye şutu var,kereme verse gol olur.ama kontralarda iyi gidiyo.rashica tehlikeli bi adam.iyi bi kanat gercekten.şu an fiziksel sorunu var sadece
Rashica müthiş top oynadı. Takım savunmasına çok büyük katkı sağladı. İlk yarıda benim en fazla dikkatimi çeken oyuncuydu. Ferdi'yi çok iyi kovaladı. Defalarca ceza sahası içine kadar girip top çıkarttı.

1673331623452.webp

Haji'ya 4-5 çok demiyorum adamlar 8.5 net falan istiyorlarmış o çok. Shamar içinde net 5+ olursa bonus fazlası olmaz. Shamar geçen sezon Belçika ve transfer olduktan sonra Rusya'da ciddi iş yapmıştı 22 gol falan atmıştı sanırım. 25 yaşında. Haji'yi 4-5+ bonusa verirlerse ona da okeyim.
22 gol falan yok

İki ayrı lig toplamı o.

Rusya'da ilk 11 bile oynamıyor, aynı paraya Wright daha iyi izlenim veriyor şu an.

Shamar'ı niye 5e bırakacaklarını da anlamadım.

[HLN] Andrea Pirlo has submitted his candidacy to become the new manager of the Belgian national team

Chelsea Fofanayi 12 ye aldi. Wright hangi mantikla 10 oluyor. Giderim 10u Tengstedte verir alirim.

Bu herif bir şey tutturdu mu hiç ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt