- 3 Haziran 2015
- 57.181
- 66.379
- 4.143
Weghorst icin ugrasiyorlar weghorst giderse abou alacaklarini sanmiyorum. Abou jk olabilirAbou kesin gitti mi Manuya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Weghorst icin ugrasiyorlar weghorst giderse abou alacaklarini sanmiyorum. Abou jk olabilirAbou kesin gitti mi Manuya
Bi Q7. Bir de abouyu parcalida izlemeyi cok istiyordum. Biri bitti ztn, digeri de olmayacak muht.Weghorst icin ugrasiyorlar weghorst giderse abou alacaklarini sanmiyorum. Abou jk olabilir
yunus forvetken : )
ip tv izlemek suç değilki paralı yayınları izlemek suç velevki savcılık izin verdi velevki baskın yaptıip adreslerinden yer tespit ederler ama bir sürü kişi var hangi biriyle uğraşacaklar![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Enes'e gerek yokDepay, Dembele, Kessie, Di maria, Marcelo, Luis Alberto, Ridvan, Cengiz, Enes, Çağlar yeterli olur.
Manu da akıl ne gezerSneijder: "Weghorst & Manchester United iddialarının ciddi olduğunu düşünmüyorum. Bunu çok garip buldum. Premier Lig'de onun gibi 300 tane forvet var."(Voetbal Primeur)
@Murat Durmaz