- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
güray vural yarım sezonluk yerli ilacimiz gibi durmakta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

fbli gözüyle izlediği ne kadar belliHaftanın 11 ini yapanda büyük ihtimal beyin yok

Takım iyi olunca herkes biran önce dönmek istiyor
Çok iyi bir performans göstermiyor ama kendisinden çok daha iyi bir yerli sol bek yok. Yerli sol bek diye bir şey yok zaten. Ergün'den sonra tatmin eden yerli Türk sol bek var mı? İdareten oynatıyoruz. Sol bek dediğin yabancı olur. Dolayısıyla çok para vermeye de gerek yok. 6 aylık sözleşme ile gelen bir yerliye hayır demem, onun dışında Kazım'a kadar idare etmek lazım.Çocuk şanssız sakatlandı yoksa beklediğimden çok daha iyi bir performans gösteriyordu. Pasları falanda bazen çok iyi oluyordu dar alanda. Defansif olarak beklediğimden iyi performans gösterdi. Pva gibi ofsayt hataları yapmıyordu en azından. Gelişimi gayet iyi gidiyordu. Ymarım en kısa sürede döner sol beki alması çok işimize gelir açıkcası.
kadir subaşı var artıkKazımcan erken dönse bile bir yerli bek daha alınmalı.
hücum yönü çok iyi kazımcanın eskiden forvet ve kanat oldugu için.fatih hoca kazımcanı 16 yasındayken istemişHelal kazımcan biraz fundamental olarak da mevkidaşlarının maçlarını izleyip geliştir kendini. Gereksiz hamlelerle sakatlıyor kendini, biraz daha akıllı oynamayı öğrenirse bu çocukta potansiyel var bence
ilk kez yenildiğimiz kayseri maçında dikkatli izledim. O maçta skora isyan eden tek adamdı belki de, hırslı ve tempolu bir bek olması güzel bir özellik. Ayağı da fena değilhücum yönü çok iyi kazımcanın eskiden forvet ve kanat oldugu için.fatih hoca kazımcanı 16 yasındayken istemiş
Alıcı gözle hep izliyorum, genç diye. Ne oynamaya çalıştığını, neyi iyi yaptığını anlayamadım. Büyük takımlarda tutunması zor, birkaç level birden atlaması lazım...Fener Bünyamin'i alıyormuş.![]()
Beklentimden iyi ya. Özellikle Pva kadar sırıtmıyor mesela ben onun Pva'dan kötü olacağını düşünürken o nedenle birde 19-20 yaşında daha ve sol bek olarak 1-2 sezonu var.Çok iyi bir performans göstermiyor ama kendisinden çok daha iyi bir yerli sol bek yok. Yerli sol bek diye bir şey yok zaten. Ergün'den sonra tatmin eden yerli Türk sol bek var mı? İdareten oynatıyoruz. Sol bek dediğin yabancı olur. Dolayısıyla çok para vermeye de gerek yok. 6 aylık sözleşme ile gelen bir yerliye hayır demem, onun dışında Kazım'a kadar idare etmek lazım.