Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güray vural hamlesine karşı duruşum

FriendlyFluidIggypops-size_restricted.gif

İcardi’nin bonservisinin %50sini NFT yapsinlar 1 haftada cikar parasi.

Rashitza zaten cok zorlamaz, 6-7ye bitiririz diye dusunuyorum.

Çocuk şanssız sakatlandı yoksa beklediğimden çok daha iyi bir performans gösteriyordu. Pasları falanda bazen çok iyi oluyordu dar alanda. Defansif olarak beklediğimden iyi performans gösterdi. Pva gibi ofsayt hataları yapmıyordu en azından. Gelişimi gayet iyi gidiyordu. Ymarım en kısa sürede döner sol beki alması çok işimize gelir açıkcası.
Çok iyi bir performans göstermiyor ama kendisinden çok daha iyi bir yerli sol bek yok. Yerli sol bek diye bir şey yok zaten. Ergün'den sonra tatmin eden yerli Türk sol bek var mı? İdareten oynatıyoruz. Sol bek dediğin yabancı olur. Dolayısıyla çok para vermeye de gerek yok. 6 aylık sözleşme ile gelen bir yerliye hayır demem, onun dışında Kazım'a kadar idare etmek lazım.

Helal kazımcan biraz fundamental olarak da mevkidaşlarının maçlarını izleyip geliştir kendini. Gereksiz hamlelerle sakatlıyor kendini, biraz daha akıllı oynamayı öğrenirse bu çocukta potansiyel var bence
hücum yönü çok iyi kazımcanın eskiden forvet ve kanat oldugu için.fatih hoca kazımcanı 16 yasındayken istemiş

necati ateşi arıyor insan forvette:cautious:

hücum yönü çok iyi kazımcanın eskiden forvet ve kanat oldugu için.fatih hoca kazımcanı 16 yasındayken istemiş
ilk kez yenildiğimiz kayseri maçında dikkatli izledim. O maçta skora isyan eden tek adamdı belki de, hırslı ve tempolu bir bek olması güzel bir özellik. Ayağı da fena değil

nevz🐴 yasaklansın

Çok iyi bir performans göstermiyor ama kendisinden çok daha iyi bir yerli sol bek yok. Yerli sol bek diye bir şey yok zaten. Ergün'den sonra tatmin eden yerli Türk sol bek var mı? İdareten oynatıyoruz. Sol bek dediğin yabancı olur. Dolayısıyla çok para vermeye de gerek yok. 6 aylık sözleşme ile gelen bir yerliye hayır demem, onun dışında Kazım'a kadar idare etmek lazım.
Beklentimden iyi ya. Özellikle Pva kadar sırıtmıyor mesela ben onun Pva'dan kötü olacağını düşünürken o nedenle birde 19-20 yaşında daha ve sol bek olarak 1-2 sezonu var.

Olası Haji Wright transferi için bir şeyler söylemek lazım Diagne ile kıyaslamak kesinlikle doğru değil ikisinin tek ortak nokta Anadolu takımlarında oynamış olması ama Abdülkerim'in geldiğinde de Anadolu'dan topçu alınmaz deniyordu ki o dönem Abdülkerim'in çok iyi transfer olduğundan bahsetmiştim. Burada en önemli kriter geldiği takımların oynadığı futbol formatları mesela Konyaspor geçen sene defansı önde kuruyordu büyük takım gibi oynuyordu ama Abdülkerim inanılmaz performans sergilemişti. İmkan olsa Konyaspor'dan Amir Hadziahmetovic'i de alırdım o da bence ligimizde alınabilecek oyuncuların en başında geliyor.

Gelelim Haji Wright'a benim için önemli kıstas Antalyaspor'un Fernando, Adriano transferlerinden sonra geçen sene 2. yarısında oynadığı futboldur orada Antalyaspor büyük takım gibi oynadığında etkisi daha da yükselmişti. Haji 1.90 boyunda ama hiç yavaş olmayan dönüşleri de bir o kadar iyi olan bir forvet oyuncusudur istenildiği durumda pivot forvet özelliklerinden de yararlanabilir skoru aldıktan sonra hızından da faydalanabilir. Icardi, Gomis, Haji hatta Barış bence seneye Icardi kalırsa Haji ve Barış'la beraber farklı tarzda farklı oyuncular olacaklar ki elimizi çok güçlendirir. Yaş ve potansiyel olarak daha fazlasını barındırıyor hoca dokunuşuyla daha da üst seviye oyuncusu olabilir gerekirse 4-4-2'de Icardi - Haji veya Barış - Haji de yapılabilir birbirlerini tamamlayacak oyunculardır.

Fiyat konusundaysa Güray ile beraber Haji'ye 5 m euro + 1 m euro şampiyonluk bonusu + %10 pay + Yusuf Demir(kiralık) + Jankat(Kiralık) + PVA + Seferovic verilebilir. Diagne 13 m euro çok abartılı bir rakamdı geldiğinde yaşı 27 ve pasaport olarak da kuvvetli değildi ama Haji hem pasaport olarak hem de yaş olarak tam alınabilecek forvetlerin başında geliyor. Tabi 8.5 m euro direk verilmemesi lazım pazarlıkların süreceğini düşünürsek ortak noktada buluşma olabilir onlarında ihtiyacı olan futbolcular var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt