Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben pompaya kacar tayyarem havalandi
Screenshot_20230110-224429_Chrome.webp

icardi gider gomis gidecek sefer gidecek bize çok iyi bir 9 numara lazım ,Haci iyi bir forvet olabilir ama golcü 9 numara degil 2.forvet icin olabilir bence

ayak bilegi ligaman yirtigi futbola donmesine engel degil bu sakatliktaki en buyuk sorun erken donemde tekrar ayak burkulmasi icin zemin olusturmasi. bu oyuncunun ozguvenini de zedeleyebilir calim atmasina yada rakibini karsilamasina engel olur, kendini iyi hissediyorsa elbette deneyebilir. kemikte odem yada kikirdak zedelenmesi olmamasi onemlidir zira eklemde erken kireclenmeye yol acabilir.

ben sinan gulerin ( basketci) ayak bilegini gormustum darma dagindi o sekilde adam prime zamaninda ust duzey 3-4 sezon oynadi.ayak bilegi ameliyatlikti ama agriyi tolere edebiliyorsa sporcular devam edebiliyorlar en azindan diz kadar sorunlu degil

Mata, Mertens, Gomis, Jankat, Okan ve Emre'nin sozlesmeleri bitiyor görünüyor sezon sonu. Herhangi bir takimla gorusebilirler transfer doneminde.

2005-2006 model sibel can gibisi yok arkadaşlar.sene eylül 2014,harbiye tarkan konserindeyim.önümde teoman oturuyor.diger tarafta sibel can ile kızı melisa.sibel can bi ara kalktı,güzel kıvırttı ve bunu canlı gördüm.bkmden oguzhanlarda vardı.

Aboubakar -Bjk 2.3 pek inandırıcı gelmiyor bana o işe FB kesin salça olacaktır. Yine bizim yabancı sol bek işi de sanmıyorum yerli olur. Seneye yabancının ne olacağı da meçhul çünkü bundan sonraki seneler için kural açıklanmış olsa daha doğru yorumlar yapabilirdik.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt