Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1673381119701.webp

biz dembeleyi transfer ediyorduk hani yav

Aboubakar -Bjk 2.3 pek inandırıcı gelmiyor bana o işe FB kesin salça olacaktır. Yine bizim yabancı sol bek işi de sanmıyorum yerli olur. Seneye yabancının ne olacağı da meçhul çünkü bundan sonraki seneler için kural açıklanmış olsa daha doğru yorumlar yapabilirdik.

Fener şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonu 5-6 kapatmaya doğru gidiyor her sene aynısı oluyor. :asd:

trt spor'da maç başladı renktolar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Jalminha aboubakar bjk bitti demis fesh bekleniliyor

Biz de sol beki PL den

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mata, Mertens, Gomis, Jankat, Okan ve Emre'nin sozlesmeleri bitiyor görünüyor sezon sonu. Herhangi bir takimla gorusebilirler transfer doneminde.
Mertens'te opsiyon var ve bu opsiyon maç bazlı olarak devreye girecek yüksek ihtimal. Jankat ile sözleşme görüşmeleri devam ediyor demişti alt yapıdan haber verenler, diğerleri zaten gider hatta Mata ve Gomis'in(Eyüp) devre arası gitme ihtimalleri var. Gomis kalır bence bu arada sezon sonuna kadar en kötü.

Kazımcan eğer gerçekten bu kadar erken dönecekse sol beke yabancı hamle düşünülebilir. Yerli oynatılacağı zaman bir yarım sezon daha Kazımcan ve Emre rotasyonu iş yapar. Seneye yabancı sınırı olmazsa şu anda alınan yerli sol bek anlamsız bir konuma düşecek. İsmi geçen yerli sol beklerin eldeki isimlerden fazlası pek yok gibi görünüyor.

çok traş haberler.12 sinden sonra ben devralacagım.şimdilik esenlikler dilerim öncelikle pompadaki serkan şafaka(y) 1 de gelirim

Yabancı sol bek alıp, ilk 11 için kimi keseceğiz? Evet lig uzun ama illa as kadro sürekli oynayacak.

Sol beke Premier Lig diye bir oyuncu almışız. Nasıl iyi mi bu adam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt